reklama
Magdalena777
Fanka BB :)
A myślałam że tylko ja na bezsenność cierpie. Moje koleżanki opowiadają ze w ciazy śpią jak susły, ja też z Amelka spałam a teraz katastrofa z tym spaniem. Najmniejszy szmer mnie budzi. I potem już jest po spanie. Zasnęłam kolo północy a o 6 juz po spaniu. I w ciągu tych 6h 3 razy do łazienki.
Powodzenia na wizytach dziewczyny :-)
Powodzenia na wizytach dziewczyny :-)
misssoni
Kurcze Dziewczyny jest 7:30, czekam aż córka się obudzi bo poszła wczoraj spać o godz 22 i damy się jej dzisiaj wyspać porządnie najwyżej nie pójdzie na religie w przedszkolu i wiecie co bym najchętniej zrobiła? Poszła spać... tak po prostu się położyła spać. Ta bezsenność daje mi popalić :/
Isia w przedszkolu religia? W szoku jestem. To katolickie przedszkole? U mnie ze snem problemów brak ale wiem że niedługo to się zmieni więc pewnie mój organizm regeneruje siły. Jeżeli drugi synek będzie taki sam jak pierwszy to mam pozamiatane.
Heeej
Ja miałam tydzień nie spania,ale to już dużo wcześniej było,a teraz odpukać śpię w nocy dobrze,ale o 21 już czasami padam ,po godzinie 24 obowiazkowo siku i po godzinie 4 też, później już tylko śpię az do 6 tej bo jade z mężem do firmya jak zostaje w domu to do 9tej,bo dłużej mi się nie chce
Ja też pamietam miałam w przedszkolu religie,znaczy to były takie zajęcia z katechetką właśnie.
Ja jutro chyba się wybiore na badania,mam zrobić mocz i tarczycę,bo doktorka powiedziała,że można sprawdzić bo ciągle chudnę,chociaz badałam ją ze 2,5 roku temu a tarczyca się od tak chyba nie zmienia?
Kto dzisiaj wizytuje?Ja mam w czwartek już wizytenie moge sie doczekać
Ja miałam tydzień nie spania,ale to już dużo wcześniej było,a teraz odpukać śpię w nocy dobrze,ale o 21 już czasami padam ,po godzinie 24 obowiazkowo siku i po godzinie 4 też, później już tylko śpię az do 6 tej bo jade z mężem do firmya jak zostaje w domu to do 9tej,bo dłużej mi się nie chce
Ja też pamietam miałam w przedszkolu religie,znaczy to były takie zajęcia z katechetką właśnie.
Ja jutro chyba się wybiore na badania,mam zrobić mocz i tarczycę,bo doktorka powiedziała,że można sprawdzić bo ciągle chudnę,chociaz badałam ją ze 2,5 roku temu a tarczyca się od tak chyba nie zmienia?
Kto dzisiaj wizytuje?Ja mam w czwartek już wizytenie moge sie doczekać
Cześć dziewczynki . Mi nocka minęła fajnie . Ale od momentu urodzenia z twardego snu przeszłam na tryb czuwający i budzi mnie każdy szelest... I tak już pewnie zostanie. A w ciąży dochodzi do tego ,że trudno mi potem zasnąć..
Barbra bardzo ładne łóżko kupiliscie
Ja kombinezon zimowy mam na 62 i mam dwa takie na polarku , jeden mam szary po Bartku ,a stwierdziłam ze może być i dla dziewczynki a dwa mam m od szwagierki jasne wiec tym bardziej ..☺ kupno mam z głowy ☺
Barbra bardzo ładne łóżko kupiliscie
Ja kombinezon zimowy mam na 62 i mam dwa takie na polarku , jeden mam szary po Bartku ,a stwierdziłam ze może być i dla dziewczynki a dwa mam m od szwagierki jasne wiec tym bardziej ..☺ kupno mam z głowy ☺
Witam!!
Religia w najstarszych grupach w przedszkolu teraz obowiązkowa o ile rodzic wyrazi na nią zgodę.
Ja sypiam bardzo dobrze o dziwo, z rana lecę pędem do toalety bo pęcherz pełny.
Kombinezonu zimowego raczej nie kupuję w ogóle, jakiś wiosenny kupie. Chyba, że bedzie zima to coś na szybko dokupie ale tez używanego
Religia w najstarszych grupach w przedszkolu teraz obowiązkowa o ile rodzic wyrazi na nią zgodę.
Ja sypiam bardzo dobrze o dziwo, z rana lecę pędem do toalety bo pęcherz pełny.
Kombinezonu zimowego raczej nie kupuję w ogóle, jakiś wiosenny kupie. Chyba, że bedzie zima to coś na szybko dokupie ale tez używanego
reklama
misssoni
Misssoni i to dwa razy razy w tyg.... a angielski tylko raz... niezły paradoks, cio? a przedszkole zwykle państwowe... tzw stara zerowka
Moj jest w trzylatkach więc pewnie wszystko przede mną