reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A myślałam że tylko ja na bezsenność cierpie. Moje koleżanki opowiadają ze w ciazy śpią jak susły, ja też z Amelka spałam a teraz katastrofa z tym spaniem. Najmniejszy szmer mnie budzi. I potem już jest po spanie. Zasnęłam kolo północy a o 6 juz po spaniu. I w ciągu tych 6h 3 razy do łazienki.

Powodzenia na wizytach dziewczyny :-)

Magdalena ja też w poprzedniej ciąży ciągle spalam i Zuzia po urodzeniu też dobrze spała dlatego teraz boję się co będzie jak dziecko przyzwyczai się do bycia ciągle aktywnym ;)

Kurcze Dziewczyny jest 7:30, czekam aż córka się obudzi bo poszła wczoraj spać o godz 22 i damy się jej dzisiaj wyspać porządnie najwyżej nie pójdzie na religie w przedszkolu ;) i wiecie co bym najchętniej zrobiła? Poszła spać... tak po prostu się położyła spać. Ta bezsenność daje mi popalić :/

Isia w przedszkolu religia? W szoku jestem. To katolickie przedszkole? U mnie ze snem problemów brak ale wiem że niedługo to się zmieni więc pewnie mój organizm regeneruje siły. Jeżeli drugi synek będzie taki sam jak pierwszy to mam pozamiatane.

Heeej:)

Ja miałam tydzień nie spania,ale to już dużo wcześniej było,a teraz odpukać śpię w nocy dobrze,ale o 21 już czasami padam ,po godzinie 24 obowiazkowo siku i po godzinie 4 też, później już tylko śpię az do 6 tej bo jade z mężem do firmy:)a jak zostaje w domu to do 9tej,bo dłużej mi się nie chce:)

Ja też pamietam miałam w przedszkolu religie,znaczy to były takie zajęcia z katechetką właśnie.

Ja jutro chyba się wybiore na badania,mam zrobić mocz i tarczycę,bo doktorka powiedziała,że można sprawdzić bo ciągle chudnę,chociaz badałam ją ze 2,5 roku temu a tarczyca się od tak chyba nie zmienia?

Kto dzisiaj wizytuje?Ja mam w czwartek już wizyte:)nie moge sie doczekać:)

Cześć dziewczynki . Mi nocka minęła fajnie . Ale od momentu urodzenia z twardego snu przeszłam na tryb czuwający i budzi mnie każdy szelest... I tak już pewnie zostanie. A w ciąży dochodzi do tego ,że trudno mi potem zasnąć..

Barbra bardzo ładne łóżko kupiliscie ;)

Ja kombinezon zimowy mam na 62 i mam dwa takie na polarku , jeden mam szary po Bartku ,a stwierdziłam ze może być i dla dziewczynki a dwa mam m od szwagierki jasne wiec tym bardziej ..☺ kupno mam z głowy ☺

Witam!!

Religia w najstarszych grupach w przedszkolu teraz obowiązkowa o ile rodzic wyrazi na nią zgodę.

Ja sypiam bardzo dobrze o dziwo, z rana lecę pędem do toalety bo pęcherz pełny.

Kombinezonu zimowego raczej nie kupuję w ogóle, jakiś wiosenny kupie. Chyba, że bedzie zima to coś na szybko dokupie :) ale tez używanego

reklama
Do góry