reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Chrobek cudny komplement. Właśnie dla takich chwil warto być mamą!

Manka a próbuj nie dawać na bieżąco znać co u Ciebie to Cię znajdziemy. Polska to mały kraj. :p

Gratulację dla przyszłej czerwcowej Mamusi !!!

Co do ruchów to moja blizna po dwóch cc czuje je bardzo wyraźnie i boleśnie :/ leżenie na wznak i na lewym boku masakra totalna.

dzień po mału dobiega końca, a męża nadal nie ma :/ dobrze, żesyn pospał te 3h i jest bardziej pogodny. Byle do 19 i kąpiel, kolacja i lulu. I pewnie ja tez padne razem z nimi

Roxxi super wieści . Gratuluję z całego serca ! Nie bój się jak ktoś ma raz puste jajo to jest większe prawdopodobieństwo ,że drugi raz już tak nie będzie :) teraz będzie dobrze ,nie obejrzysz się i tez będzie u Ciebie połowa ciąży ,a przecież zaraz będzie czerwiec hihi ;)

Manka spokojnej i udanej podróży ;)

Ja dziś na zakupach pół dnia ,niedawno wróciłam do domu . Skorzystałam sobie z kasy pierwszeństwa -a co !:) podeszłam do ludzi i powiedziałam ładnie jaka to kasa i korzystam z tego -spojrzeli się jak na ufo ,ale nic nie powiedzieli :D

Edit właśnie, widać już wyraźnie czy ludzie na samo hasło bali się stawiać?
Ja w poprzedniej ciąży raz się kłóciłam z facetem który się wcisnął przede mnie jak byłam w 7 miesiącu a teraz mimo że widać rzadko korzystam .

Zaraz mi mąż cyknie zdjęcie i wrzucę na zamknięte . Tylko nie patrzeć na bałagan i fryz hihi ☺ widać mi brzuch,ja się śmieje jakbym w 6 gdzieś była... ale w sklepie była.

Roxxi!!! super bardzo sie cieszę, że się Wam udało!!! gratulacje!!!
Magda i Ania tak to jest z naszymi facetami raz fajnie a raz nie, alecieszmy się tym co mamy. Mo własnie mi przed chwilą wrzucił, ze nie lubię robić w ogródku bo w bloku sie wychowałam. POwiedziałam co myślałam i teraz wypuszczam drugim uchem.... uuu
Manka korzystaj!! ja lece do Polski 14.11 może uda zrobić nam sie jeszcze jeden scan ;)
miłego weekendu!!!

reklama
Mojego cos chwyta i juz umiera. Ale mnie denerwuje ostatnio. Az nie moge na niego patrzec,ale my juz tak mamy albo sie kochamy albo nienawidzimy :p

Do góry