reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Chrobek cudny komplement. Właśnie dla takich chwil warto być mamą!

Manka a próbuj nie dawać na bieżąco znać co u Ciebie to Cię znajdziemy. Polska to mały kraj. :p

Gratulację dla przyszłej czerwcowej Mamusi !!!

Co do ruchów to moja blizna po dwóch cc czuje je bardzo wyraźnie i boleśnie :/ leżenie na wznak i na lewym boku masakra totalna.

dzień po mału dobiega końca, a męża nadal nie ma :/ dobrze, żesyn pospał te 3h i jest bardziej pogodny. Byle do 19 i kąpiel, kolacja i lulu. I pewnie ja tez padne razem z nimi

Roxxi super wieści . Gratuluję z całego serca ! Nie bój się jak ktoś ma raz puste jajo to jest większe prawdopodobieństwo ,że drugi raz już tak nie będzie :) teraz będzie dobrze ,nie obejrzysz się i tez będzie u Ciebie połowa ciąży ,a przecież zaraz będzie czerwiec hihi ;)

Manka spokojnej i udanej podróży ;)

Ja dziś na zakupach pół dnia ,niedawno wróciłam do domu . Skorzystałam sobie z kasy pierwszeństwa -a co !:) podeszłam do ludzi i powiedziałam ładnie jaka to kasa i korzystam z tego -spojrzeli się jak na ufo ,ale nic nie powiedzieli :D

Edit właśnie, widać już wyraźnie czy ludzie na samo hasło bali się stawiać?
Ja w poprzedniej ciąży raz się kłóciłam z facetem który się wcisnął przede mnie jak byłam w 7 miesiącu a teraz mimo że widać rzadko korzystam .

Zaraz mi mąż cyknie zdjęcie i wrzucę na zamknięte . Tylko nie patrzeć na bałagan i fryz hihi ☺ widać mi brzuch,ja się śmieje jakbym w 6 gdzieś była... ale w sklepie była.

Roxxi!!! super bardzo sie cieszę, że się Wam udało!!! gratulacje!!!
Magda i Ania tak to jest z naszymi facetami raz fajnie a raz nie, alecieszmy się tym co mamy. Mo własnie mi przed chwilą wrzucił, ze nie lubię robić w ogródku bo w bloku sie wychowałam. POwiedziałam co myślałam i teraz wypuszczam drugim uchem.... uuu
Manka korzystaj!! ja lece do Polski 14.11 może uda zrobić nam sie jeszcze jeden scan ;)
miłego weekendu!!!

reklama
Mojego cos chwyta i juz umiera. Ale mnie denerwuje ostatnio. Az nie moge na niego patrzec,ale my juz tak mamy albo sie kochamy albo nienawidzimy :p

Do góry