reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

tak mam brać nispę ale nie chcę dopóki ból mnie nie będzie roznosił nie chcę faszerować siebie i dziecko lekami wystarczy antybiotyk narazie daje radę dzięki dziewczyny za wsparcie:-)

ja nadal nie mam dostępu do zamkniętego wątku :-(

reklama
Chrobek ojjj to rzeczywiscie drobinka :) nawet sobie takiego maluszka nie wyobrazam ;)
Kubus jak na swoje 3,5kg byl przerazliwie chudy. Nozki i raczki jak patyki. Nigdy nawet faldek nie mial.. a co dopiero takie niespelna 3kg malenstwo ;) jaki rozmiar pierwszych ciuszkow nosiliscie? 50? :)

Jakie w ogole rozmiary dziewczyny kupujecie na poczatek? Ja przy Kubie mialam najmniejsze 56 i mimo ze sie taki duzy urodzil to w tych ciuszkach wygladal jak w worku. Ale tez bardzo szybko z nich wyrosl. I teraz nie wiem czy 56 czy od razu 62 kupowac ;)

Kubusiowamama na 56 miałam, Hania w nich pływają przez pierwsze chwile, ale szybko do nich dorosła. Zresztą rozmiar rozmiarowi nie równy, zależy od firmy. Hania z 56 też szybko wyrosła. Więc dla małego kilka sztuk kupie, ale więcej na 62. Tym bardziej, że ponoć kolejne dzieci większe się rodzą.
A jak wychodziłam że szpitala to mała ważyła 2,5 kg.

Zresztą pokaże Wam jaka malutka była

Załączniki

• 1444999341735.jpg
    1444999341735.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 58
  • 1444999387409.jpg
    1444999387409.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 52
Fanti dowiedz się czemu ja nie mogę wejść na brzuszki:-)

byłam u lekarza internisty mam wizytę 21 z badaniem moczu teraz jest troszkę lepiej ale nie chcę zapeszać a maluszek wczoraj jak mnie bolało to był spokojniutki a dziś mnie nie boli i maluszek szaleje co chwilkę :-)

BarBra pradopodobnie jakaś literówka się wplątała przy Twoim nicku.. Na razie tylko ty masz problemy ze zgłaszanych osób więc pewnie będzie to szybciej. Napisałam już do J@gody.
Na razie nikt nie chce się ujawniać więcej.. od wczoraj postów ze zdjęciami nowych tam brak więc spokojnie.. :tak:

Chrobek ojjj to rzeczywiscie drobinka :) nawet sobie takiego maluszka nie wyobrazam ;)
Kubus jak na swoje 3,5kg byl przerazliwie chudy. Nozki i raczki jak patyki. Nigdy nawet faldek nie mial.. a co dopiero takie niespelna 3kg malenstwo ;) jaki rozmiar pierwszych ciuszkow nosiliscie? 50? :)

Jakie w ogole rozmiary dziewczyny kupujecie na poczatek? Ja przy Kubie mialam najmniejsze 56 i mimo ze sie taki duzy urodzil to w tych ciuszkach wygladal jak w worku. Ale tez bardzo szybko z nich wyrosl. I teraz nie wiem czy 56 czy od razu 62 kupowac ;)

Ja przy pierwszym synku zaczynalam od 62. Szymek urodził się z wagą 4 kg i 60 cm więc ubranka byly ok. Teraz nic nie będę kupowała jak dzieć będzie mniejszy szybko pewnie nadrobi.

Ja właśnie siedzę na Allegro i szukam jakieś używanej kurtki/ płaszcza ciążowego, ale nic ciekawego nie ma. Na razie jeszcze wchodzę w swoje stare, ale za dwa miesiące już na pewno się nie dopnę;-) Nie mam dzisiaj weny do niczego, leże i snuje się po do mu jak cień:sorry:
Chrobek to z Twojej Hani filigranowa dziewczyna:-)
Barbra trzymaj się bidulko, oby już nie bolało:tak:

Chrobek śliczna twoja Hanusia:-)
Fanti dzięki w takim razie cierpliwie czekam :-)
Ja zrobiłam listę w excel-u więc jak coś to piszcie ja na razie będę ją aktualizowała na komputerze jeżeli ktoś by chciał taką listę napiszcie meila ja podeślę:-)

reklama
Do góry