reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dziewczyny a od kiedy się naciągacie ta skórkę? Mi lekarka powiedziała by tego nie robić póki co

U nas kazali naciągać dopiero po odklejeniu chirurgicznym.

Fanti a czemu nie zdecydowalabys sie na zabieg?

Bo to jest zwykłe obrzezanie to raz a dwa strasznie źle się to goi tzn długo i boleśnie bo jednak jest to wilgotne miejsce. Moje dziecko bardzo przeżyło zabieg odklejania na oddziale chirurgii a skoro schodzi skórka do końca to może nie będzie już takiej potrzeby.

Ja dziś ledwie żyję.. nie wiem co się dzieje czy to pogoda taka czy to w związku z ciążą.. usypiałam cały dzień w pracy. Poza tym tak mnie głowa rozbolała od południa a paracetamol na mnie marnie działa.. Ledwie do domu dojechałam.. druga tabletka i jako tako coś się uspokoiła nieco głowa.. ale nadal mi niedobrze aż.. zaczynało już w migrenowy ból oka schodzić.. Pytałam ostatnio gin co mogę na migreny a ona mówi, że jedynie paracetamol.. :baffled: a to niestety znaczy, że będę się męczyć z bólami.. :frown:

reklama
Fanti wiem o czym mowisz. Ja tez dzisiaj kompletnie nie do zycia, a pogoda u mnie depresyjna maksymalnie. Od dwóch nocy mam też problemy ze spaniem. Budzę się ok 3 - 4 nad ranem i czekam do 6.30 żeby budzić corkę do szkoły i taka wymiksowana chodzę przez cały dzien. Mój mąż w delegacji i wszystko na mojej glowie. Byle do soboty

Hej

U nas szpital na całego, nie myślałam, że w ciąży zwykle przeziębienie można tak źle przechodzić. Z naszej chorowitej trójki tylko Hania ma energię i teraz skacze po łóżku.

Chrobek, to faktycznie się ciągnie to choróbsko u Was. No ale jak nic silniejszego nie można wziąć to jak tu się wyleczyc. Teraz taka pora roku ze każda z nas to czeka prędzej czy pozniej. Zdrówka dla Ciebie i rodzinki

Fanti wiem o czym mowisz. Ja tez dzisiaj kompletnie nie do zycia, a pogoda u mnie depresyjna maksymalnie. Od dwóch nocy mam też problemy ze spaniem. Budzę się ok 3 - 4 nad ranem i czekam do 6.30 żeby budzić corkę do szkoły i taka wymiksowana chodzę przez cały dzien. Mój mąż w delegacji i wszystko na mojej glowie. Byle do soboty

Pogoda do d.. samopoczucie do d.. mierzyłam znów ciśnienie bo znów zaczyna mnie boleć głowa.. ciśnienie ok więc to chyba ja jestem do d... :no:

Hej

U nas szpital na całego, nie myślałam, że w ciąży zwykle przeziębienie można tak źle przechodzić. Z naszej chorowitej trójki tylko Hania ma energię i teraz skacze po łóżku.

Chrobek zdrówka życzę!!! nie ma to jak szpital w domu.. mężczyźni zazwyczaj walczą o życie a my kobiety bez względu na stan i chorobę ogarniamy wszystko z uśmiechem :baffled:

Ja bałabym się w ogóle coś tam naciągac i grzebać synkowi ,że coś uszkodze☺

Chrobek współczuję i wracaj do zdrówka ;) ja dziś właśnie dziwnie czułam się świetnie. Mąż wrócił to wyskoczylam do smyka kupić młodemu cieplejsze coś na szyję i skarpetki ,bo wszystkie za małe się porobily. Patrzyłam tez coś dla siebie po sklepach i wielka d... nic nie kupiłam.

Ja bałabym się w ogóle coś tam naciągac i grzebać synkowi ,że coś uszkodze☺

Miałam podobne podejście.. ale podczas zabiegu ja byłam w środku i tuliłam synka i pani chirurg pokazała mi jak to robić. Inaczej nie odważyłabym się.. Poza tym mam wrażenie, że właśnie nie mając własnego takiego sprzętu bałabym się czy to nie boli takie odciąganie :eek:

reklama
Chrobek- zdrówka! :tak:

Ja też dzisiaj snuje się po kątach,marze już o tym, żeby iść spać, jednak córka ma to gdzieś. Ania moja od ok. dwóch tygodni (moment przejścia do łóżeczka) nie uznaje spania w dzień :baffled: energia ją rozpiera do 22. Nie wiem skąd ona czerpie siły.

Do góry