reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

nailie, chce iść, ale już kiedyś byłam u swojego dentysty z opryszczką to mnie odesłał do domu :( a ptorzebuje czegokolwiek na juz, narazie myje często zęby, płukam lodowatą wodą, na chwile pomaga, mam tylko nadzieję, że w nocy jakoś zasnę.

reklama
Kadi, a jaką masz szczoteczkę? może za twarde włosie, ostatnio czytałam,że w ciąży warto zakupić miękką szczoteczkę bo łatwo o podrażnienie dziąseł :)

Kadi może w udzieleniu porady, co możesz będąc w ciąży brać, nie będzie dentyście przeszkadzała opryszczka ;-) Tak się trochę zagłębiłam w temat i większości polecają zmienić szczoteczkę na miękką i kupić jakąś lepszą pastę, typu meridol, oby Ci szybciutko przeszło do jutra :zawstydzona/y:

Kadi może spróbuj iść jednak do dentysty.

Barbra biedna męczysz się. Mam nadzieję szybko przejdzie.

Naile u nas na styczniówkach po prostu kolejne wątki zamknięte założone.

Ja jutro muszę jechać zrobić awidność na toxoplazmozę, na owsiki na razie mam nic nie brać. Jeśli córka zarazi się znowu ode mnie, to po 20 tygodniu dostanę leki. I na 90 % chłopak :) córka wolała braciszka, więc jej życzenie spełnione.

Elisse gratulacje chłopaka ja po lewatywie mam pić do północy wodę jeść już nie a rano USG i zobaczymy jaką decyzja będzie ale siłami cały czas a maluszek wariuje w brzuszny lobuz jeden :D

My dzis tez bylismy u lekarza bo akurat w polsce jestesmy.No i oficjalnie bedzie chlopczyk . Moj mąz przeszczęsliwy ze zdjeciem usg polecial do mojej mamy i powiedzial ze na zdjeciu duuuze jajka widac he he

Barbra najważniejsze, by szybko przeszło. Picie dużej ilości wody też pomaga.

Lewusek gratuluję synka :) my jeszcze imienia nie mamy wymyślonego.

Jak tak patrzy się na naszą listę, to dziewczynki są tam rodzynkami.

Bar Bra oczywiście nie chce zawracać Ci gitary drobiazgami bo masz teraz ważne rzeczy na głowie, ale jak będziesz juz miała chwile czasu i spokojna głowę to dopisz mnie do listy z data 01.03 córka Liliana. Dzięki i dużo zdrówka :)

reklama
Do góry