reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ania Be - spróbuj może spryskać Tantum Rosa. To jest super antyseptyk. No i możesz zrobić także delikatnie irygacje, jesli masz podrażnienie w środku. W którym szpitalu będziesz rodzić??

wiesz co to jednak chyba podrażnienie od bielizny, dzis już dużo lepiej. Ale zakupie sobie lactovaginal na wszelki.

Rodzić będę w Madurowiczu najlepszy szpital jaki znam :D no i tam mam lekarza. A ty gdzie ??

W ogóle w jakich okolicach Łodzi mieszkasz??

Lewusek super, że chłopak :D

Bar wracaj do zdrowia i do domu :D, lepsza chyba sonda na 3 miesiące niz miało być coś gorszego.

reklama
Barbra a na czym polega ta sonda? Współczuję bólu Ale dobrze że już masz to za sobą.
Kciuki za dzisiejsze wizyty. Chłopców mamy zatrzęsienie tu Ale chciałabym się dopisać do tego grona. może już 22 będę coś wiedzieć na prenatalnych.
Co do zamkniętego wątku czekam na odpowiedź admina bo z dostępem dla konkretnych osób mam problem. W tej części zamkniętej widziałam nasz wątek, dostałam odpowiedź że tam mam przenieść nasze wątki. Ale to tu miałyśmy zamknięty mieć. Zobaczymy co nam admin odpisze.

Lewusek i elisse gratuluję synków :-)

Bar Bra trzymam kciuki żebyś szybko wróciła do domku bez żadnych problemów.

Lilith kciuki za dzisiejsza wizytę :-)

Tasiora witaj :-)

Ja dziś musze pozalatwiac jakieś sprawy w urzędach, na szczęście jest u mnie siostra i nie muszę synka ze sobą ciągnąć w taką brzydka pogodę. Miłego dnia wszystkim :-)

Lilithgoth gratulacje synka :-)
Kubusiowa Tobie również gratuluję synka :-) ja też mam przeczucie na drugiego synka, ale wizytę mam dopiero 28 i zobaczę czy juz wtedy mi powie.

reklama
Do góry