reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

KubusiowaMama wiec widzisz kazdy co innego. No teraz juz jest po fakcie bo po opryszczs sladu nie ma ;)
To moja pierwsza ciaza od poczatku cos wiec jestem lekko spanikowana :/

reklama
Mala_Mi_89 i jak jeden lekarz mowi cos innego niz drugi to zglupiec mozna... bo juz w koncu nie wiadomo czy opryszczka moze zaszkodzic bardziej, czy tabletki.. ale dobrze, ze juz przeszlo :) przynajmniej jedno zmartwienie z glowy :)

co radzicie na zapalenie dziąsła ? kupiłam szałwie, na ulotce napisane, żeby nie stosować w czasie ciąży:( mam też dento sept, ale również nie mogę go używać :( poszłabym do dentysty jak najszybciej, ale niestety mam też lekką opryszczkę i mnie nie przyjmie :( prosze poradzcie mi co moze chociaż znieczulić ból na jakiś czas ?

Hej Kadi, a może spróbuj miodem posmarować, ewentualnie zaparz rumianek, namocz wacik i przykładaj albo zostaw na chwilkę :) lodem też możesz znieczulić :)

Szałwia powoduje zanik mleka wiec nie przesadzaj z ilością.

Dziewczyny miała któraś zapalenie pochwy ?? co mozna stosować ?? na pewno nafaszeruje sie probiotykiem i jak cos mam nystatynę w płynie wiec może posmaruje się. Nie wiem czy to nie uczulenie od sztucznego materiału, wiec jak bedzie gorzej to lekarz.

Hej. Byliśmy dziś całą trójka u lekarza i wszyscy chorzy, także szpital w domu. Pijemy bomby witaminowe czyli sok z aronii, sok z bzu i cytryna. Powiem szczerze, że pomaga.

Bar trzymaj się i zdrowiej.

Ostatnia edycja:
Tasiora witaj :tak:

Elisse i jak po wizycie? Coś Ci lekarz podpowiedział na te paskudy?

Fanti a jako moderator nie możesz stworzyć zamkniętego nowego wątku? Wiem, że na wrześniówkach wysłałyśmy listę do adminów i tam nam stworzyli osobny dział z wątkami, ale coś mi się obiło o oczy kiedyś że właśnie na takich marcówkach jak tu da się założyć zamknięty temat. No chyba że jestem w błędzie :sorry:

Ona o, to szykuje się wyżerka w niedzielę ;-)

Barbra oj trzymaj się tam, oby szybko Ci pomogli.

Kubusiowa o to mamy na ten sam dzień termin ;-) Dla rodziców fajna sprawa, jedna wielka impreza dla dzieci, ciekawe co chłopcy w przyszłości na to :-D Gratuluję synka ;-)

Mala_Mi ja też słyszałam, że jak już się miało opryszczkę, to nie jest niebezpieczna, gorzej jak się ma opryszczkę na dole :sorry:

Marcowa mi też słodkie nie wchodzi. Jedyne co to czekolada i owoce, tak to szału nie ma.

La_Luna ale fajowo z tym śniegiem, u nas tylko jakaż mżawka z nieba :zawstydzona/y: A tak lubię śnieg, cieszę się jak dziecko :rofl2:

Kadi może lepiej pójść do dentysty, może zna sposoby dla ciężarnych na takie dolegliwości ;-)

Ania Be ja z tym nie pomogę, pewnie pierwsze co to poleciałabym do lekarza, bo powodów przez które mamy dyskomfort może być wiele

Chrobek o masakra tak w 3 chorować, zdrówka

reklama
podejrzewam, że to nie to a tylko podrażnienie od sztucznego materiału. No zobaczymy jutro, posmarowalam się sudocremem, faszeruje się nabiałem i łyknę pribiotyk i zobaczymy

Do góry