reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

cześc. Złaziłam dziś ciucholandy w poszukiwaniu spodni ciążowych. Znalazłam jedne, ale coś czuje że za miesiąc będą za małe. Ale na szczęście dałam tylko 15 zł i są bardzo fajne :-D W pracy tylko 4 godzinki a po południu kosmetyczka i wyciskanie twarzy....oj bolało. Ale moja cera się tak pogorszyła w ciąży że muszę chodzic na regularne oczyszczanie z mikrodermabrazją. Brzuch w ostatnich 5 dniach strasznie mi urósł...mały coraz częściej kopie...jakieś to takie dziwne jest i niesamowite :-) SARNA super fotka. Mam pytanie badania połówkowe to to samo co drugie prenatalne???

tak to jest to samo :-)ja się już umówiłam na 30.10 bo max termin mam do 5.11

reklama
Magdalena no ja to sie super odzywiam, pizza o 3 w nocy :cool: ale za to slodycze jem sporadycznie, zamiast tego owoce i raczej nie jem za czesto smazonego. No i mleka nie pije, bo mi nie sluzy, staram sie unikac produktow mlecznych, ale roznie to bywa

Paulina ponoc dziewczynki sa takie wstydliwe, kto wie... ;)

Agiszonek ja to do lumpow nie mam szczescia, dla siebie nic nie moge znalezc. Za to znalazlam jeden, gdzie core obkupie na caly sezon ;)

Bar Bra a do którego tygodnia maksymalnie robi się połówkowe? Mi nic nikt nie mówił jeszcze o tym a wizytę będę miała u tego nowego lekarza 3.11, więc zacznę 22 tydzień.

Bar Bra a do którego tygodnia maksymalnie robi się połówkowe? Mi nic nikt nie mówił jeszcze o tym a wizytę będę miała u tego nowego lekarza 3.11, więc zacznę 22 tydzień.

babka mi mówiła że ja mam czas max do 5.11 a to będzie akurat 22td mi lekarz też nic nie wspominał o pierwszym też nie wspomniał ja sama o tym pamiętam i umawiam się w prywatnym gabinecie:-)
ale słyszałam że do 23td różnie to bywa najlepiej zadzwoń tam gdzie wykonują takie badania pani ci dokładnie powie i jak się da to przed wizyta je zrób

Ja się staram dobrze odżywiać ale wychodzi różnie ;). Ostatnio robię koktajle z jarmuzu żeby uzupełnić zielenine ;). Fajny i smaczny sposób.

Ja mam mieć robione badania prenatalne i mi powiedziano, że od 20-24 się robi. I najlepiej koło 22. Na pewno to jest to samo? Bo u swojego lekarza mi po prostu wszystko powierzył. Jak poszłam na prenatalne, to jeszcze serce sprawdzano i inne narządy dokładnie. Sama już nie wiem.

Sarna mój brzuszek też już duży a ja dopiero 16 tydzień :) pewnie będę mieć podobny jak pójdę do 21 :).

reklama
no najlepiej ok 22 dlatego mnie tak zapisała a lekarz mi nic nie wspominał zresztą ma gorszy sprzęt bo ma 2d i często mało co widać a na tym widać super i jest 3d :-)

Do góry