reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny. Ja jak zwykle, wszystko przeczytane od dechy do dechy ale na odpisanie sił brak...:) dziś przy piątku, w pracy ogarnięte, forum podczytane:) piszecie o bezsenności, ja też budzę się w nocy nieraz i zasnąć nie mogę, a dziś 1 raz wstałam do toalety...:) chyba się zacznie... Marzę już o L-4 bo kręgosłup mi wysiada, praca biurowa, 8 godz siedzenia, a potem ledwo wstać mogę... no i zazdroszczę że możecie pospać długo, ja uwielbiam dni kiedy nie musze wstawać o 6... Ale 21.10. mam wizytę i chyba pode na wolne już. Tylko córkę na 8 do przedszkola będe prowadzać więc i tak nie pośpię ale bynajmniej w domu będe mogła coś porobić a potem spacer czy cokolwiek a nie po pracy obiad, prasowanie itp a sił na spacer już nie ma...:)
Widzę że marcówek wciąż przybywa :) super

Dzieki dziewczyny. w końcu mam chwilkę to napiszę troszkę więcej. Na usg siusiaka długo nie szukaliśmy. I widziałam dwu krotniw na pocztku i na końcu, radości mojej nie było końca. sama sie do siebie uśmiechałam cały dzień. Ale najważniejsze, że cysta się wchłania i jest co raz mniejsza, a maleństwo to okaz zdrowia. Na usg znalazłam, że ma 16 cm wagi niestety nie znam. powiedziała mi tylko, zedzieci na tym etapie wszystkie są takie same. Termin cały czas na 24.02
Arusiowa moj mąz podobnie pracuś (złota rączka tzw.) i do tego jak coś robi to musi być perfect!!!
Więc ja tez zajmuję sie moją córcią i domem a on ciągle ma coś do zrobienia jak nie w domu to u kogoś. A do tego mieszkanie za granicą to nie taka łatwa rzecz. z daleka od rodziny.... na szczęście mamy tutaj przyjciół i jest nam troszkę łątwiej!!
Elisse będzie ok, moja przyjaciółka tez miała toxo, i dostawała jakieś lekarstwa nie pamiętam bo to ze 9 lata temu , ale maluszek urodził się zdrowy :)
Chrobek dasz radę!! nie takie wyzwania jeszcze przed nami ;)
Tak duzo napisałyście, że juz nie wiem co komu odpisać. wie cpoki co miłego dnia
a oto moj SYNUŚ :)

piękna dzidzia :-)

Ja dziś miałam kluski śląskie i schabowy plus ogórek konserwowy.

tez marzy mi sie pospanie do 10-11ah ale to tylko marzenia. Tyle dobrego, że moje dzieci od urodzenia dawały mi przesypiać noce i mam nadzieje, że ta dzidzia tez da mamusi pospać :D

reklama
A ja dziś zrobiłam warzywa z ryżem i kurczakiem. Jem ciągle jakieś niedobroci to choć raz na jakiś czas trza zjeść trochę warzyw itp. ☺

Ja też marze o posłanie do tej 10 chociaż . Tak myślę że za jakieś 4 lata się to już spełni hihi

Do góry