reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dla Zuzki miałam wszystko nowe ale cześć rzeczy rozdalam po znajomych :/ do 2 roku nie mam żadnych ubrań, trochę mam zabawek. Wózek pierwszy sprzedalam a teraz taki sam chce dla drugiego bobasa ;)
Na szczęście wózek spacerowy mi został hihi tzw parasolka.
Teraz już jestem mądrzejsza i wszystko odkładam do szafy... Chociaż za tydzień wszystko może wylądować na allegro hihi
Zależy kto mieszka w moim brzusiu ;)
Widzialyscie jakie fajne sweterki były w lidlu dla bobasow?

Hani kupiłam jeden ze sweterkow. Moja mała mimo, że 2 lata ma to w Lidlowskie 86 wchodzi. W ogóle w Lidlu mają całkiem fajne rzeczy dla dzieci.

Mam nadzieje Fanti, ze nie do mnie ten ochrzan bo ja ns liste u Barbra sie wpisałam
a tak poza tym juz niemoge się doczekać jutra!!!! W pracy dzisiaj zaczeli obstawiac co będzie chłopiec czy dziewczynka?

No dobra do ciebie nie :-p Ale skoro nie ma cię na liście mojej a byłaś u Barbry to jakiś znak boski.. :-D

Jeszcze jedno miejsce mi się przypomniało do szukania rożka.. oczywiście nie znalazłam ale za to znalazłam fajne malutkie adidaski reebok.Pokazałam mężowi a on znów, że "starymi śmieciami chce dziecko opękać.." :eek: Powiedziałam, że mam gdzieś stare smoczki po młodym już wyżute więc nie będzie się Bronek na nowo męczył.. :-p

Ech i znow was nie nadrobie ;)

Volka u mnie mowia na takie sytuacje tak, ze ciezarne owszem szybko sie dostają do lekarza,ale pod warunkiem ze wcisną się w kolejkę z pytaniem czy je przyjmie. I wtedy za zgoda lekarza dopisuja na regularne wizyty, moze u Ciebie tez tak jest.

Ja mialam dla małej niebieska wanienke czy posciel, dziecku i tak to wszystko jedno jaki kolor ;)

Lidlowskie rzeczy faktycznie fajne, taki sweterek mialysmy w zeszlym roku i nie wiem czy yeraz bylby dobry, bo oni zawyzone rozmiary mają. Teraz moja 2 latka juz w niektore 98 wchodzi i wvale duze nie sa, ale moja cora wielka jest.

Tak tylko, że u nas kontrakt mają, bo nic nie wspominała o tym, tylko że zapisy dopiero na luty! Dla mnie to jakaś paranoja...spróbuję jeszcze jutro tam zadzwonić dopytać. Może po znajomości (prowadził moją pierwszą ciążę :p) jakoś by się udało mnie gdzieś wcisnąć.
Ja Wam powiem, że ja nie odkładalam za bardzo rzeczy po bliźniakach, bo szczerze powiedziawszy to albo myśleliśmy, że będzie córa albo że już w ogóle nie będę w ciąży :p. Życie zweryfikowało hehe

Volka ja 6 lat wszystko trzymałam z nadzieją że jeszcze się przyda. Potem stwierdziłam że nic już potrzebne nie będzie a tu proszę po 9 latach znów muszę kompletować wszystko na nowo.

reklama
Do góry