reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja tez mam usg na kazdej wizycie. Babka prowadzila ciaze szwagierki i kuzynki. Bardzo chwaliły bo babka jest dokladna, zapobiegawcza i bardzo sympatyczna. Ja zwyczajnid lubie do niech chodzic ;)

reklama
ja też nie robiłam badań prenatalnych, nie mogę doczekać się badania połówkowego, o 3D póki co ie myślę.
Zapomniałam się Wam pochwalić,że byłam z mężem w ikei i kupiliśmy komodę dla maluszka i wanienkę ;-):-)
wiem, troszkę się pospieszyliśmy, ale nie mogłam się oprzeć, a nie mamy w szafkach dodatkowego miejsca :D

Poza tym zastanawiam się kiedy wybieracie się na jakieś zakupy wyprawkowe? ja już się nie mogę doczekać takowych, chociaż nawet płci jeszcze nie znamy :-) znając mojego męża to dopiero w lutym będzie chciał. Myślę,że przekonam go i wcześniej coś pomyślimy :-)

dzięki dzasti:)

Volka, udanej wizyty!

Ja też cały czas do jednego lekarza chodzę już od 8 lat:) z tym że genetyczne i połówkowe robi mi w innej klinice na lepszym sprzęcie, a tak to co wizyta podglądanie na zwykłym aparacie.

Dzastibasti rozumiem. Ja nie robilam dodatkowych badan ale tez moja ginekolog powiedziala ze nie widzi wskazania do badan.
Marcowa07 my albo w listopadzie albo w grudniu wybieramy sie do ikei i do paru wiekszych sklepow na jakies pierwsze zakupy i przyjrzec sie wozka :D Nie chce wszystkiego na ostatnia chwile nawet ze wzgledu finansowych

mój syn do tej pory uwielbia pluszaki z Ikei:)

a w takich kolorkach jak kokon chcę własnie zrobić pokoik, tylko poczekam jeszcze do połówkowego,czy aby na pewno z pudrowym różem:)

Eh to ja sobie jeszcze poleze..Wizyta byla i zmienia mi lek na ten inny co mozna w ciazy brac i w czwartek zas zaloza Holtera,w pt sciagna.Chca zobaczyc czy bedzie poprawa jakas...

Musza dobrac lek i dawke a proste to nie jest bo mam niskie cisnienia i potem moze za bardzo spadac mi zas cisnieni... Masakra...
Wiec w pt zaczej nie wyjde..

Jezeli chodzi o rzeczy to na dziewczynke ubranka mam po corce,na chlopca bym miala od brata od bratanka (mial w maju roczek),lozeczko od brata mamy i wozek pewnie tez bedziemy miec bo oni kasy maja wiec spoko.Przynajmniej o te najwazniejsze sprawy nie musze sie martwic...

A reszta wyjdzie w praniu...

Dwie godziny i 3 strony w aplikacji do przewinienia . Jak w weekend pustki tak w tygodniu tu nadrabiamy; D

Ja w Ikei nigdy nie byłam ,a zawsze chciałam. wiec teraz jak troszkę będzie ciąża bardziej zaawansowana to namówie mojego żebyśmy tam pojechali . On twierdzi ,że więcej na paliwo wydam niż tam zakupów narobie, ale ja uwielbiam sklepy z "pierdółkowem " i znając mnie wydam wszystkie zabrane pieniążki hihi :)

2 lata temu remontowalismy mieszkanie po ślubie . Także myślę że pomalujeny dzieciaczkom pokój za minimum rok . ☺ z wyprawki tez mało mi zostało bo mam po synku wszystko . Jedynie ciuszki ,karuzela do lozeczka i z jedną pościel .. tylko ,że ja lubię kupować takie rzeczy wiec pewnie kupie i tak rzeczy ,które będą zbędne ,albo więcej właduje w ciuszki ☺

reklama
Zeby to czlowiek tej kasy mial na to wszystko a to wszystko kosztuje niestety..

My rocznice slubu w kwietniu 6 mielismy ,a bycia razem 8 tez w kwietniu.Czas leci jak diabli...

Ostatnio kolezanka mnie "pocieszyla" ze teraz po cc wychodzi sie na 3 dobe juz...Masakra...Ja te prawie 7 lat temu po cc wyszlam po 5 dniach chyba..

Do góry