reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Isia prenatalne? Przecież te badania robi się w 13 tygodniu.
Pampuszek- Wow! Długo karmisz piersią, podziwiam :) Ja tak do roku bym chciała kolejne dziecko.
Ja dzisiaj wizyta 11:45, przed wizytą zjem trochę słodkiego żeby dziecko było ruchliwe to podejrzymy płeć :)

reklama
Volka świetny pomysł ja wam powiem ze jak leże wieczorem w łóżku to Małyszem strasznie bryka :) sylvi i siwa gratulacje rocznicy :) ja mam dopiero 1 za soba a ty sylvi?

Ostatnio dzidzia się nie ruszała a mąż chciał znów poczuć, więc poszłam po cukierki i od razu się zaczęło ;).
My też mieliśmy w tym roku 3 rocznicę ślubu, ale w grudniu mamy już 7 związku- będzie trzeba coś fajnego wymyślić :)

Witam mamusie :-)
Na innej sali fajnie sie spalo bo nikt w nocy nie chodzil.Jedynie ja sie przewracalam z boku na bok bo cos lewa strona mnie boli jakby noga/udo,,I zle mi sie na lewej stronie spalo a tak wole i jeszcze trzeba uwazac na te kabelki wszystkie :-) Przed 6 pobudka i juz sie nie dalo zasnac ...

A teraz juz wogole jak bomba wygladam bo Holter zalozony i sto kabelkow na sobie :-)

Co do watku jestem za zamknietym oczywiscie.

A mokro to caly czas,non stop cos leci ;-)

A kurcze dzis jak kichlam to tak mnie sieklo z prawej strony w pachwinie ze masakra ...Czytalam ze tak sie po CC dzieje czasem i niestety..

Volka świetny pomysł ja wam powiem ze jak leże wieczorem w łóżku to Małyszem strasznie bryka :) sylvi i siwa gratulacje rocznicy :) ja mam dopiero 1 za soba a ty sylvi?

Barbra, u mnie już 8 minęło, nawet nie wiem kiedy to zleciało:)

Cień, ja też po cc i też mnie czasem sieka przy kichaniu lub przy mocnym kaszlnięciu...

reklama
Do góry