reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja po pracy, juz wykapana, pojedzona teraz chwila relaksu i do spania :) Nie cierpie na bezsennosc :D Barbra nie jest w szpitalu tylko CienWielkiejGory :)
A Ty bezsennosc ?
Wiesz juz czy chlopczyk czy dziewczynka ? :)

Ja mam pobudkę bez szpitala, mój dzieciak sie właśnie będzie budzik. A teraz juz od godziny je mleko chyba, to z jednej piersi to drugiej bo zabkuje...

Dopiszecie mnie do listy dostępu do wątku?

Witam nowa mamę . Ciekawe ile jeszcze jest takich co czyta,a boją się napisać ;p

Ja wstałam właśnie ... ale od 6 nie spałam trochę,bo mąż jak wstaje to po cichu nie potrafi zjeść śniadania itp wrr ... I tak cud, że jeszcze mi się przysnelo; )

Mnie plecy póki co nie bolą ,ale pewnie później będą ;)

Ehhhh a myślałam, że znam Was dobrze hihi Manka, nie wiem jeszcze co we mnie siedzi ;) Dwa tygodnie temu lekarka była pewna za dziewczynkę, w ostatnią sobotę już lekarka nie miala takiej pewności... W następny wtorek znowu usg i może coś się wyjaśni ;) a 20 października prenatalne...

Witam!

Bar Bra to który ty już tydzień, że glukoza już ?? mnie to czeka za parę tyg dopiero bo 24-26tc.

Dziewczyny mam pytanie to moja 3 dzidzia ale glupieje wciąż tak samo hahah, chodzi mi o ruchy i macice. Czy wam też się stawia macica ale wrażenie takie jakby dziecko wyginało się lub wypychało główkę ?? bo czasem jak leżę to mam górkę z jednej strony i to twardą.

Myślałam, że już wszystko wiem i będzie łatwiej ale jest tak samo obawa, strach ah

Edit witaj :) nie ujawniłam się wcześniej bo bałam się tego co będzie ze względu na wcześniejsze przeżycia :/
BarBra dobrze, że udało Ci się to wypić

Cześć dziewczyny:)

Barbra, to podziwiam, bo ja w pierwszej ciąży o mało nie zwróciłam jej z powrotem, ciekawe jak teraz będzie..

Manka, mnie też boli dół pleców, szczególnie jak dłużej poleżę, jak rozcodzę to jest ok. wczoraj dopadło mnie jakieś kłucie w lewej nerce, ale na szczęście to chyba tylko nerwoból, bo przeszło po godzinie.

Pampuszek, ty jeszcze karmisz piersią? Ja zawsze myślałam że w ciąży to nie da rady

Witam nową mamę:)

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne:) Moja dopiero 24.10 a potem połówkowe, jakoś późno tym razem będzie.

U mnie wczoraj zabiegany dzień, jeszcze się nie przyzwyczaiłam do rytmu szkoły i dodatkowych zajęć młodego...
Poza tym ciągle chce mi się spać, nie wiem gdzie ta witalność z drugiego trymestru, może w trzecim przyjdzie;)

reklama
Ania też mam takie wrażenie jakby mi macica twardniala albo czuje wyraźnie dziecko z jednej strony. Ruchów za bardzo nie czuję ale jestem straaaaasznie tłusta i to pewnie jest tym spowodowane...

Do góry