reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Paulina u Ciebie ktos chorował na serce?bo my tachykardii się nabylismy,on ciągle choruje,a byle upadek i traci przytomność.masz jakieś z tego tytułu pieniadze?pytam bo jak chciałam z łodym stanąć na komisje to powiedzieli że wada serca to nie choroba,tak mnie wkur...że powidziałam no jasne da się z tym żyć do usranej smierci.kupe kasy na prywatne wizyty wydałam,w Lodzi byłam na wizycie u Profesor Moll 360zl wizyta a on mial ok 1,5 roku i plakal nie dal sobie echa zrobic a kase i tak wziela

Biedny maluszek pewnie wystraszony był :(

reklama
Anula ale super niespodzianka, cuda się zdarzają :-)

Bar Bra miłej zabawy :-)

Ja muszę posprzątać jeszcze, jutro rano znajomy przyjeżdża, a ja wykończona jestem heh ;-)

Anula, super wieści, bardzo się cieszę, odpoczywaj i nie stresuj się.
Patrycja, dużo zdrówka dla synka...mój też ma niedomykalność zastawki, na szczęście nie powiększa się i tylko kontrolujemy co rok echo prywatnie i wizyta w CZD.
U mnie dziś była koleżanka z trójeczką, a teraz odpoczywam, jakaś słabość mnie ogarnia ostatnio.
A w przychodni nie chciało mi się kłócić o tą betę, bo nawet lekarz rodzinny twierdził że to tez mozna zrobić i wg pierwszego wyniku nie jestem w ciąży, nawet nie spojrzał na drugi że był większy. Z tego wszstkiego zrobiłam kolejny test w dzień i druga kreska wyszła ciemniejsza niż kontrolna, więc raczej wszystko ok, uwielbiam tą naszą służbę zdrowia.
Na szczęście już w czwartek wizyta więc nie będę się stresować.

Jak to cudownie miec dzieci w domku :) :tak:
Dziś sie czuje świetnie, może dlatego że udało mi sie zdrzemnąc po obiadku...:happy:

Sylvi no my musimy sie często kontrolowac u kardiologa bo przez zastawke trójdzielną przechodzi elektroda z rozrusznika i ta jego drobna niedomykalnośc sprzed wszczepienia rozrusznika może sie powiekszac teraz... Pozatym jeśli tachykardia bedzie sie utrzymywac syna czeka ablacja... Jednak mam nadzieje że leki pomogą... Nadzieja umiera ostatnia :tak:

Yelonek nic nie pisze jak wizyta
Patrycja dobrze ze młodemu leczą tachykardie bo nasz kardiolog powiedział że narazie nie trzeba. Mam tylko mierzyć ciśnienie i puls sprawdzac

Ja znów walczę z mega wzdęciem. Maaasakra! :p
Z tego co pamiętam to mi w pierwszej ciąży od razu założyli kartę ciąży jak poszłam w 5 tygodniu, więc to jest z tym różnie jak widać.

reklama
Fruzka a jakie tetno u Was wystepuje?? U nas przy zasypianiu było 120-130/min a były też sytuacje kiedy samoistnie skakało do 170/min....

Yelonek i jak tam??

Mi w drugiej od razu założyli ale jak pierwszy raz poszłam do lekarza był to już 9tc...

No i witam sie sobotnio...
Miałam pospac, pierwszy raz od ponad dwóch tyg mogłam dłużej pospac i nie potrafie ... o 7 już pobudka. Pewnie popołudniu znów drzemka bedzie :)

Do góry