reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja też od 7 na nogach, szkoda że pogoda nadal kiepska.. mi też w pierwszej ciąży szybko założyli kartę, chyba na początku 5 tygodnia.

Hej, ja też koło 7 się obudziłam, tzn. spałabym nadal w przeciwieństwie do synka który mnie obudził. Zjadłam śniadanie, powalczyłam z mdłościami, zrobiłam placek, wstawiłam zupę, a teraz będę ogarniała dom. To mój pierwszy wolny weekend od stycznia chyba...żyć nie umierać :tak:

Ja odkąd jestem w ciąży nie potrafię dłużej spać niż 10 :/ a tak to wcześniej nawet czasem do 14 :p
Powiem wam że fajnie jest tak obudzić się bez kaca :p
Dziś znowu czeka mnie robota kierowcy na grila urodzinowego :p

Hej Dziewczyny :) gratuluje wszystkim przyszłym Mamusiom :) Czy mogę się do Was dołączyć? W środę ujrzałam wymarzone dwie kreseczki :) test robiłam w dniu spodziewanej @ kolejny na drugi dzień, kreseczka już mocniejsza :) do ginekologa jeszcze się nie umówiłam :) termin z kalkulatorów wypada mi na 18 marca, zaś z metody termin @ + 7 dni - 3 miesiące na 17 :)

Pozdrawiam :)

Bar Bra zazdroszcze, ja tak długo mogłam pospać tylko przed pierwszą ciążą, mój syn jest rannym ptaszkiem, zazwyczaj pobudka o 7, chyba że trzeba było iść do przedszkola, to wtedy spał do 8;)
To udanego grilla:)
Witaj Milagros24, to mamy takie same terminy;)

reklama
Dziękuję za powitanie :) myślę, że zawsze to raźniej mieć możliwość porozmawiać z kimś kto jest w takiej same sytuacji :) mój narzeczony cieszy się póki co "po cichu", czeka na potwierdzenie u lekarza i ciężko mu zrozumieć, że ja to najchętniej bym wykrzyczała całemu światu, on musi mieć wszystko czarno na białym :)

Do góry