reklama
PannaMyszka
Fanka BB :)
Hej, ja też koło 7 się obudziłam, tzn. spałabym nadal w przeciwieństwie do synka który mnie obudził. Zjadłam śniadanie, powalczyłam z mdłościami, zrobiłam placek, wstawiłam zupę, a teraz będę ogarniała dom. To mój pierwszy wolny weekend od stycznia chyba...żyć nie umierać
D
Deleted member 158337
Gość
Hej Dziewczyny gratuluje wszystkim przyszłym Mamusiom Czy mogę się do Was dołączyć? W środę ujrzałam wymarzone dwie kreseczki test robiłam w dniu spodziewanej @ kolejny na drugi dzień, kreseczka już mocniejsza do ginekologa jeszcze się nie umówiłam termin z kalkulatorów wypada mi na 18 marca, zaś z metody termin @ + 7 dni - 3 miesiące na 17
Pozdrawiam
Pozdrawiam
natka90
Ja tez od 7 na nogach. Niestety caly weekend w pracy :/
Witaj Milagros
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Witaj Milagros
sylvi1979
Bar Bra zazdroszcze, ja tak długo mogłam pospać tylko przed pierwszą ciążą, mój syn jest rannym ptaszkiem, zazwyczaj pobudka o 7, chyba że trzeba było iść do przedszkola, to wtedy spał do 8
To udanego grilla
Witaj Milagros24, to mamy takie same terminy
To udanego grilla
Witaj Milagros24, to mamy takie same terminy
sylvi1979
Ja tez od 7 na nogach. Niestety caly weekend w pracy :/
Witaj Milagros
Natka to witam w klubie pracujących w weekend. Tyle że ja w domu przed kompem
natka90
Sylvi tylko pozazdrosic ze mozesz swoha prace w domu wykonywac ;p Moja nie jest mobilna :/
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Dziękuję za powitanie myślę, że zawsze to raźniej mieć możliwość porozmawiać z kimś kto jest w takiej same sytuacji mój narzeczony cieszy się póki co "po cichu", czeka na potwierdzenie u lekarza i ciężko mu zrozumieć, że ja to najchętniej bym wykrzyczała całemu światu, on musi mieć wszystko czarno na białym