reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
No właśnie... te tygodnie aż to serduszko zacznie bic są najgorsze.... a potem to juz tylko większe bedziemy z miesiaca na miesiacPatrycja trzymam kciuki ...również odpoczywaj i zdrowka dla synka ....
Fruzka o kuzwa .... no dziad ...mam nadzieje ze kogoś znajdziesz !
Poziomka super ze jest pecherzyk ;-)
Szkoda tylko że we wczesnej ciąży lekarze w większości podchodza do tego na chlodno i na luzie kiedy my ocZekujemy zaangażowania grrr ....
Paulina mi test teZ szybko wyszedł ... ginek ma dobry sprzecior ;-) moj tez dZIs dojrzal i to super wyraźnie nawet ... teraz byle by do bicia serduszka przetrwać a później będzie z górki
no dolega ze w szpitalu byl
A syn ogólnie chorowity, tym razem jednak to serduszko. Stymulator serca miał wszczepiany z powodu bloków serca 2 stopnia. Jest to dodatek to kilku innych chorób niestety....
Siwa88
Patrycja dużo zdrówka dla synka i ty też się nie przemęczaj
natka90
W irlandii do 12 nie ma karty. Tez ze wzgledu na poronjenja.
Patrycja duzo zdrowia dla synka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
KubusiowaMama
W irlandii do 12 nie ma karty. Tez ze wzgledu na poronjenja.
W Norwegii tez karte ciazy zakladaja dopiero po 12 tygodniu. Wczesniej to wlasciwie nie ma po co isc do lekarza.. niestety
natka90
Kubusiowa musimy byc cierpliwe i czekac
reklama
Serduszko1
U nas jest niedomykalnośc zastawkowa, wspomniane wczesniej bloki serca i częstoskurcz nadkomorowy czyli wspomniana przez Ciebie tachykardia .... Ja z nim akurat na noc nie mogłam zostawac bo był ciągle na intensywnej. Dlatego tez od samego rana aż do czasu jak usnął siedziałam z nim... Leczymy sie w Śląskim Centrum Chorób Serca.Patrycja moj syn też z sercem ma problemy wrodzona wada serca,ale ona to pikuś plus tachykardia nadkomorowa.zdrówka dla synka,gdzie go leczysz?tzn w jakim mieście ??mój jak ląduje w szpitalu to ja z nim zostaje