reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Anula nie znajde albo nie ma takiego nr albo urlopy albo nie odbierają na IP nie pojade bo bez sensu w wek usg jest nie czynne i wogóle szpital ma miano rzezni

Patrycja trzymam kciuki ...również odpoczywaj i zdrowka dla synka ....

Fruzka o kuzwa .... no dziad ...mam nadzieje ze kogoś znajdziesz !

Poziomka super ze jest pecherzyk ;-)
Szkoda tylko że we wczesnej ciąży lekarze w większości podchodza do tego na chlodno i na luzie kiedy my ocZekujemy zaangażowania grrr ....

Paulina mi test teZ szybko wyszedł ... ginek ma dobry sprzecior ;-) moj tez dZIs dojrzal i to super wyraźnie nawet ... teraz byle by do bicia serduszka przetrwać a później będzie z górki
No właśnie... te tygodnie aż to serduszko zacznie bic są najgorsze.... a potem to juz tylko większe bedziemy z miesiaca na miesiac :D

no dolega ze w szpitalu byl

A syn ogólnie chorowity, tym razem jednak to serduszko. Stymulator serca miał wszczepiany z powodu bloków serca 2 stopnia. Jest to dodatek to kilku innych chorób niestety....

Mi kuzynka położna mówiła ze tak ok 10 zakładają kartę ciąży właśnie ze względu na poronienia a potem to już muszą bo to jest jakoś tam sprawdzane czy jakoś tak :p

Patrycja moj syn też z sercem ma problemy wrodzona wada serca,ale ona to pikuś plus tachykardia nadkomorowa.zdrówka dla synka,gdzie go leczysz?tzn w jakim mieście ??mój jak ląduje w szpitalu to ja z nim zostaje

reklama
Patrycja moj syn też z sercem ma problemy wrodzona wada serca,ale ona to pikuś plus tachykardia nadkomorowa.zdrówka dla synka,gdzie go leczysz?tzn w jakim mieście ??mój jak ląduje w szpitalu to ja z nim zostaje
U nas jest niedomykalnośc zastawkowa, wspomniane wczesniej bloki serca i częstoskurcz nadkomorowy czyli wspomniana przez Ciebie tachykardia .... Ja z nim akurat na noc nie mogłam zostawac bo był ciągle na intensywnej. Dlatego tez od samego rana aż do czasu jak usnął siedziałam z nim... Leczymy sie w Śląskim Centrum Chorób Serca.

Do góry