reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witaj Karola!
Mi piersi niestety za bardzo nie tosna, no tak troszke i podobnie bylo w pierwszej ciazy. Zmieniłam dopiero staniki jak karmiłam bo wtedy nabrały mleka i byly takie fajne

reklama
witam Karoline :)

Jejciu nie było mnie godzinkę a tu już tyle nastukano postów.

Stasiek moj jeszcze nie miał drzemki i coś się nie zapowiada na to, a marzy mi sie chwila spokoju. Marysia odrabia lekcje. Zaraz trzeba coś zjeść hmm

Ja wam powiem że do Austrii jechaliśmy 6 godz. a z powrotem na szczęście 4 bo mały ruch był.
Jak jechaliśmy tam to wjechaliśmy na stację w czechach żeby kupić winiety no i chce iść do toalety ale płatna 1 euro poleciałam do auta akurat miałam drobniej 10 euro tylko i proszę żeby mi rozmieniła a ona do mnie że max 5 euro rozmieniają ja mówię to super w takim razie jestem w ciąży i nie mogę z toalety skorzystać a one popatrzyły się na siebie i z łaską rozmieniła mi 10 euro na czeskie pieniądze a z powrotem ok 22 zajechaliśmy zatankować na stacje idę do wc a tam zamknięte podchodzę do pani pytam o wc a ona że o tej godz mają zamknięte no to aj znowu że jestem w ciąży i co mam zrobić posikać się w spodnie?a ona no zamknięte przykro mi co za ku.... i musiałam iść w krzaki masakra nie wiem jak może coś takiego być na stacji tym bardziej że tam tankowaliśmy ehhh szkoda gadać ale już jestem w domku i to jest najważniejsze:-) kuzynka mojego męża u której byliśmy jest w 28 tyg potem pokaże wam fotki jakie zrobiłyśmy sobie razem :-D

witam nowe mamusie :-)

Marcowa pisałam, że od 21 tygodnia mamy prawo do dodatkowej opieki położnej na nfz ;-) I jak mają wyglądać te wizyty? Znasz jakieś szczegóły?

Manka mi się raz śniło że urodziłam chłopca i strasznie się zdziwiłam, nie wiem dlaczego :-D

Izik ale Ci dobrze jak córa wstaje po 9! U nas codziennie 7-8 nie ma już spania, jedynie dziś jakiś dzień dziecka matce zrobiła :sorry:

Karola witaj :tak:

Barbra kosmos z tymi Czechami :sorry: My kiedyś byliśmy tam na urlopie to się strasznie zdziwiliśmy w centrum handlowym, czy nawet w metrze, że nigdzie nie ma wind, a wózkiem dziecięcym wjeżdża się na schody ruchome i trzyma, a przy okazji trzeba się modlić, żeby się nie wywrócił :-D

Ja się cały czas mieszczę w swoje biustonosze, może trochę są bardziej wypełnione :sorry: W poprzedniej ciąży tylko o jeden rozmiar urosły, więc szału się nie spodziewam :sorry:

Wszystkie nowe mamusie jak chcą być na liście to zapraszam piszcie ja będę dodawać a reszta mam nadzieję się zgadza na liście zaktualizowanej:-)

reklama
Do góry