reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti! Coz za cudownego syna masz!!! Placze ze smiechu za kazdym razem!:)) sama radosc:)

Sok pomaranczowy- ooooo tak!!! Kazdego dnia! I kg jablek- kwasnych, twardych i soczystych. U mnie to podstawa.

Dla mam, ktore maja problem z "grubsza sprawa";) polecam kiwi z rana. Mi pomaga kazdego dnia bo zelazo komplikuje codziennie sprawe:)

Co do spania w nocy. Dolaczam do grupy co spac nie moze. Zazwyczaj ide spac ok 23-24 ok 2:30-3:00 sie budze o tak do 6:00 koczuje (a to zjem, pojde siusiu, poczytam cos) o 6 zazwyczaj po zmeczeniu oczu calym internetem zasypiam na 2 godziny. I tak za kazdym raZem. Juz sie dlugo to za mna ciagnie... :p

Natka- a Ty juz normalnie spisz? Czy dalej sie budzisz?

reklama
Fanti haha ale musisz mieć humor poprawiany przez jedną rozmowę z synem ;-) Bronek wdzięczne imię, nie wiem czy pisać, my też go używamy zdrobniale wołając na kota :szok:

La Luna
, aliaolio, poziomka super że wszystko ok

Aliaolio u mnie bez spania nie ma rady :sorry: Wczoraj aż z córą usnęłam w jej łóżku, nie wiem nawet czy nie szybciej od niej :zawstydzona/y:

Chrobek a czemu "jajek"? ;-)

Volka ja też mam powtórkę badania w ciąży, bo przecież wynik może się zmienić, grupa krwi nie. Może pod koniec ciąży Ci dadzą skierowanie. To widzę że chłopcy już Cię trenują do wstawania w nocy :-D

Siwa88 wszystkiego najlepszego dla synka! :tak: Moja jutro kończy dwa latka, kiedy to zleciało... W każdym razie też mnie czekają porządki i tort, ale nie wiem czy cokolwiek przy moim huraganie zrobię, w jednym pokoju skończę to zaraz muszę wracać, bo już leżą zabawki porozwalane. :sorry:

Mała_Mi ojej, faktycznie lepiej zapytać lekarza gdzie to zrobić. Może gdzieś odsyłają materiał do innego miasta do analizy? Moja przychodnia chyba tak robiła z niektórymi badaniami, tylko to wszystko jest w obrębie jednego miasta

Ja kiedyś sobie mówiłam, że albo będę miała męża, albo syna Michała - no i życie zweryfikowało moje plany, bo raz każdy jakiego spotkałam nie odpowiadał mi z charakteru, po czym to imię źle mi się zaczęło kojarzyć, a 2 w rodzinie męża jest Michał, więc sprawa rozwiązana :sorry:
Jak dla chłopca to jeszcze coś wybiorę, ale dla dziewuszki będzie ogromny problem :szok:

Każdy z nas ma jakieś skojarzenia do różnych imion. U nas pies jest Maja i koleżanka mojego syna z klasie też Maja. A w kręgu znajomych u nas na wibrator mówi się Wiktor więc takowe imię też odpada :p

Bursztynek ostatnie kilka nocy przespalam, ale nie chwale dnia przed zachodem slonca [emoji14]

Teraz sie chyba dziewczynki posypja u nas ; )

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Fanti- udanego masz synka :-D fajnie się słucha takich ciekawych wypowiedzi.
Moja dwulatka, na pytanie "co by chciała mieć, siostrę czy brata?", odpowiedziała, że "kotka".
Siwa- sto latek dla syna :tak:

Fanti niezłego masz agenta w domu :-D Co to będzie jak młodsze pójdzie w ślady brata :rofl2:?? Kabarety 24/H
Volka mój synek w podobnym wieku i też często urządza nam nocne wędrówki, z tym że złazi skubany z łóżka piętrowego- nie wiem jak to robi, że nie spada w swojej pólprzytomności :-D
asia1989 chyba Cię przywołałam myślami, bo jakoś ostatnio sobie pomyślałam że coś dawno Cię nie było, a biorąc pod uwagę twoją wcześniejszą trudną drogę bałam się najgorszego :zawstydzona/y: Dobrze że już jesteś, gratuluję córeczki!!!!!

U mnie ostatnio niemoc, bo z racji przykrej infekcji mam mózg między nogami i nad niczym nie mogę się skupić. Kilka dni leczenia laciobiosem i tantumrosą nie przyniosły efektu, dziś w ruch idzie mocniejszy kaliber bo oszaleję :crazy:

reklama
Siwa wszystkiego naj dla synka . Ależ Czujesz dumę ,że on już taki duży ☺ przechodziłam to 3 tygodnie temu. Az niedowierzanie jak ten czas zleciał, jeszcze nie tak dawno się rodziło ,a już zaraz (bo zleci ) kolejne kruszynki w domach ☺

Do góry