reklama
Cocosh ja nadal mam wątpliwości co do tej pępowinowej krwii, tym bardziej że np w przypadku białaczki ona i tak nie pomoże i trzeba szukać dawcy.
Niestety w ostatnich miesiącach tyje się zwykle szybciejAle tak jak napisałaś nie ma co się sugerować innymi. Przybieranie zależy od wielu czynników. Widzę że u mnie jest zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży. Wtedy miałam co miesiąc +1-1,5 kg na początku. Teraz od startowej wagi mam tylko 1 kg dodatkowy.
Białaczka to jedno, ale jest już 80 kolejnych chorów gdzie ta krew daję szansę leczenia.
Co do wagi to właśnie staram się znaleść pozytywy
Czytałam, że niektóre dziewczyny tyły do 6 miesiąca a później waga stała. Ile kobiet tyle przypadków i historii.
Wiem jedno. Jak będę,myśleć że przytyję dużo to poddam się od razu i się sprawdzi. Jak będę walczyć, to każdy dzień jest cenny o kilka deko mniej
Sarna80
Fanka BB :)
Barbra ja to raczej Ci nie pomoge, ale moze Natka
chocosh to sie nadenerwowalas, ale juz za Toba!
Goka musi byc dobrze trzymam kciuki!!!
Manka ja bede miala szczepienie w pracy bo pracuje w firmie fatmaceutycznej, a w przychodni juz odmowilam.
chocosh to sie nadenerwowalas, ale juz za Toba!
Goka musi byc dobrze trzymam kciuki!!!
Manka ja bede miala szczepienie w pracy bo pracuje w firmie fatmaceutycznej, a w przychodni juz odmowilam.
natka90
Fanka BB :)
Ale jak ty ten plik probujesz wgrac??
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
reklama
Ale jak ty ten plik probujesz wgrac??
już sie dowiedziałam że plik z excela nie da się i trzeba to inaczej zrobić spróbuję to zrobić jak mi nie wyjdzie to natka w tobie będzie nadzieja:-)