reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

BarBra radzę ci nie oglądac żadnych smutnych historii bo ciągle będziesz płakała :) na poprzednim forum dziewczyny oglądały na dwójce Moje 600gram Szczęścia. Uważam że to nie mądre. Po co się nakręcac!
Sonko uwielbiam tak liczne rodziny. Sama mam trójke rodzeństwa i uważam że nic lepszego nie mogło mi się trafic. Do dziś wspominam niedzielną jajecznice którą wszyscy razem jedliśmy z patelni. Trzeba tylko pielęgnować rodzinne tradycje. Dziś wszyscy jesteśmy dorośli. Rodzeństwo ma dzieci więc na święta jest nas cała gromadka.
Co do badań mi lekarz kazał zrobic na HIV, HCV, Toxo, Różyczne i CMV. Przy cytomegalii powiedział że jak chce to moge zrobic a jak nie chce to nie muszę....zrobiłam i niestety wyszedł aktywny wirus. Nie ma na to leków więc czekaliśmy co będzie, ale póki co jest wszystko ok a jestem w 17 tygdoniu. Ostatnią miesiączke miałam 27.05 i mam kilka termonów. Pierwsze były na 2 marca. Potem 10marca. Z usg na 29 lutego a teraz lekarz mi wpisał 6 marca. Cykle miałam różne, ale średnio co 34dni

reklama
Manka też mi lekarz proponował szczepienie na grype ale nie jestem przekonana....od listopada chyba pojdę na zwolnienie więc nie będe miała takiego kontaktu z ludźmi jak mam teraz.

Ja też nie ogladam tego moje 600gram szczescia...to nie dla mnie:(
co do badan to tez mialam juz pakiet dwa razy,tez ten hiv,rozyczka itd pozniej mialam na krwinki biale i czerwone,hemoglobina oczywiscie i cała morfologie ogólną.teraz tez mam robic przed wizyta i mocz chyba co wizyta...

Dziękuje za kciuki:) chyba się przydały na 99% dziewczynka:)))))))))))) poza tym wszystko super:) wczoraj późno wrociłam, nawet nie miałam siły Was poczytać. za miesiąc ma potwierdzić na 100% :) ale i tak już się cieszę.... Zmykam na spacerek z córką

Kate to gratulacje !! :) chyba jestes jako druga z prawie pewna informacja o coreczce :D tak to sami chlopcy ;)
Chyba musze sobie gdzies zapisywac, ktora kogo oczekuje bo juz mi sie zaczyna mylic a to dopiero poczatki :D

Ja zaczelam ogladac o tych wczesniakach ale uznalam że glupio robie. Moj uznał ze nie moze na to patrzec i kazal mi przelaczyc. Mial racje bo wyłam i niepotrzebnie negatywne emocje dzidzusiowi przekazuje

reklama
Do góry