reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Goka :( bardzo Ci współczuję. Nawet nie próbuję sobie wyobrażać co czułaś. Trzyam za Ciebie kciuki. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Wstepne wyniki są prawidłowe więc teraz trzeba próbować nie czarnowidzieć. :(

reklama
Goka 3maj się! teraz już będzie tylko lepiej :)

Ja jak lekarz powiedział, że badania prenatalne są dla kobiet powyżej 35 r.ż lub dla tych u których w rodzinie występowały przypadki chorób gen. i że wtedy są na skierowanie, to stwierdziłam, że poczytam sobie jeszcze na ten temat. Ttyle się naczytałam na forach na temat przezierności, że dosłownie 99% dziewczyn miało powyżej normy, potem test pappa albo od razu amniopunkcja która praktycznie u wszystkich wychodziła dobrze!!! do tego niepotrzebny stres, nerwy, płacz i zamartwianie się w oczekiwaniu na wyniki, który i tak przy złej przezierności wychodziły dobrze :) Lekarz powiedział,że to badanie nie jest miarodajne, bo kobiety które miały za wysoką przezierność rodziły zdrowe dzieci i odwrotnie.:-)

Goka- bardzo współczuje Tobie przeżyć. Miejmy nadzieję, że teraz już wszystko będzie dobrze.
CieńWielkiejGóry- dawaj linka do tych ćwiczeń to może też coś zacznę robić :). Ja jeździłam rowerem pierwsze 3 miesiące. Teraz mąż nie ma tyle czasu, więc narazie odpuściliśmy, ale w poniedziałek idę na pierwsze ćwiczenia do fitness klubu dla kobiet w ciąży i raz w tygodniu zamierzam chodzić.

Hejka.
Goka bardzo współczuję tego co przeżyłaś i wiem,że myślisz nadal...na pewno bedzie dobrze,niunia bedzie zdrowa,wiara czyni cuda :)

U mnei przeziernosc wyszła 1,9 i odpusciłąm sobie test pappa.
Moja ciotka wyobrazam sobie co przezywała bo jej mąż ma brata z zespołem downa,więc u niej i wiek i obciążenie,mały urodził sie zdrowy:)

reklama
Do góry