reklama
Hahaha dobre jesteście. A ja miałam bliźniaki przecież i to dwóch chłopców a jeden siedział po lewej stronie a drugi po prawej i co? Guzik z takiej wróżby!
Dobre ,dobre ☺
natka90
Fanka BB :)
Jak Juniorowi sprawdzapa tetno to mial 136 i powiedziala, ze jest ok.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Bursztynek90
Cos ja wiecznie nie moge sie zebrac by pisac czytam po nocach co tam u Was, ale sama podzielic sie nie chce
Z racji, iz pierwsza ciaze stracilam teraz strasznie sie boje. Przez tydzien od wizyty u lekarza jestem spokojna i wiecznie usmiechnieta... Ale pozniej... Koszmar! Z tego co wyczytalam, nie jestem sama i dzieki Waszym wpisom podnioslam sie na duchu)))
Ktore mamusie z Wroclawia maja ochote na wyjscie na "kawe" i CIACHO?
Z racji, iz pierwsza ciaze stracilam teraz strasznie sie boje. Przez tydzien od wizyty u lekarza jestem spokojna i wiecznie usmiechnieta... Ale pozniej... Koszmar! Z tego co wyczytalam, nie jestem sama i dzieki Waszym wpisom podnioslam sie na duchu)))
Ktore mamusie z Wroclawia maja ochote na wyjscie na "kawe" i CIACHO?
natka90
Bursztynek ja mam tak samo. Pierwsza ciazu stracilam. Za tydzien mam usg i juz sobie wlosy z glowy wyrywam.
Bursztynek90
Z pewnoscia wszystko bedzie dobrze nie powinnysmy sie stresowac! trzymam kciuki! Ja ide teraz 14.09. Jestem juz po usg genetycznym i bylo wszystko super.
reklama