reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hahaha dobre jesteście. A ja miałam bliźniaki przecież i to dwóch chłopców a jeden siedział po lewej stronie a drugi po prawej i co? Guzik z takiej wróżby! :p

Cos ja wiecznie nie moge sie zebrac by pisac:) czytam po nocach co tam u Was, ale sama podzielic sie nie chce:p

Z racji, iz pierwsza ciaze stracilam teraz strasznie sie boje. Przez tydzien od wizyty u lekarza jestem spokojna i wiecznie usmiechnieta... Ale pozniej... Koszmar! Z tego co wyczytalam, nie jestem sama i dzieki Waszym wpisom podnioslam sie na duchu:))))

Ktore mamusie z Wroclawia maja ochote na wyjscie na "kawe" i CIACHO:)?

Z pewnoscia wszystko bedzie dobrze:) nie powinnysmy sie stresowac!:) trzymam kciuki! Ja ide teraz 14.09. Jestem juz po usg genetycznym i bylo wszystko super. :)

reklama
Moje bobo na ostatniej wizycie miało tętno 160 i lekarz też mówił, że ok. Ja już odliczam dni do kolejnej, idę w przyszły wtorek :)

Do góry