reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

ja miałam wizytę 31 lipca więc ni tak szybko ta wizyta, planowo miała być w piątek, ale leki i się skończyły i wcześniej pooglądam dzidziusia :)

reklama
Ja najblizsza wizyte mam 16 wrzesnia bo akurat bede jeden dzien w Polsce, wiec podejrze Kruszynke :) do tej pory mialam 2 usg-tydzien po tygodniu bo trafilam do szpitala z krwawieniem. A wlasnie! Co do szpitala! Oczywiscie dostalam rachunek... ale poszlam za Waszymi radami i nie zaplacilam tylko poszlam to wyjasnic. Oczywiscie wyszlo, ze placic nie musze :) dzieki dziewczyny! :) :)

halo u nas pogoda dopisuje a ja w cieniu odpoczywam :) ja w pon mam bad krwi do prenatarnych a w czwartek mam bad.nie mogę się doczekam potem 7 wizyta :)

Dziewczyny udanych wizyt Wam życzę. Ja już w domku. A dzisiaj powrót do pracy. I dzisiaj chcę ich poinformować o ciąży. Więc lekki stresik.A jak bylam w Polsce i jechalam autobusem to już mi miejsca ustępują taki mam brzucholek.

Powodzenia na wizytach :tak:

Sylvi ja w poprzedniej ciąży nie miałam ani jednej sztuki ciążowych spodni, najpierw chodziłam w elastycznych z niskim stanem, potem jak już brzuch było widać to przyszło lato, to głównie się w sukienkach chodziło :sorry: Teraz to raczej będzie mus z tymi spodniami, niby w swoje jeszcze wchodzę, ale już jest mi ciasno :rofl2:

Sylwia o to ciekawe czy tym razem też miała rację :tak: Coś w tym musi być, że chłopcy szybciej się pokazują, z tego jak patrzą po innych wątkach to zawsze najpierw jest wysyp chłopców

KubusiowaMama jak się czujesz? Dobrze że się się wszystko wyjaśniło w kwestii płacenia, a ile z ciekawości Ci krzyknęli?

Volka
ja tez mam co 4 tygodnie, bliżej porodu miałam co 3. Teraz miałam tylko jedno usg, ale w poprzedniej ciąży już byłam umówiona na trzecie, a wizyta co właśnie 2-3 tygodnie na początku, ale cóż zrobić jak lekarza przez urlopy nie było.

Barbra ja też dopiero 7 wizytuję, a to dopiero za 2 tygodnie, buuuu

Sarna && za odwagę :tak:

Rany, powiem wam, że myślałam im dalej w ciąży się jest tym mniejsze objawy, a tu końca nie widać, cały czas bym tylko spała! Wczoraj znów miałam sytuację prawie że awaryjną z mdłościami, ale szybko przeszły. Dodatkowo jakieś roztrzepanie mnie naszło, mąż się tylko wkurza hehe, ale co zrobić :sorry:
Dziś śniło mi się że już urodziłam i to chłopca! Cały czas w głowie miałam że to jeszcze za wcześnie, we śnie pokazywała się kartka w kalendarzu 12 sierpnia (nie wiem czemu akurat ta data), a dziecko było jak normalny noworodek. No i jeszcze dzwoniłam do męża, żeby zabrał od teściowej ciuchy po małej, bo nie kupiliśmy żadnego, i przy okazji poinformować że syn mu się urodził w domu w błyskawicznym tempie , doszła jeszcze panika że wózek nie uprany, łóżeczko nie przygotowane, masakra :rofl2:

Powodzenia na wizytach :)
Ja wizyte mam 2, wiec jeszcze 2 tyg. i w tej ciazy czuje sie rewelacyjnie, brak objawow, i mega power.
Spodni ciazowych nie posiadalam, przechodzilam w legginsach.

Ja mam nowy objaw ciazowy: strasznie szybko sie denerwuje...

I nie moge jesc mojej ulubionej pizzy, bo mam pozniej zgage [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

U mnie jest jeszcze jeden objaw...straszna placzliwosc. Na filmach wylewam morze lez . Jeszcze 2.5 godz i mam wizyte .Stres okropny.Mussze zapytac tez o badania prenatalne .

Cześć dziewczyny :-)

Trzymam Kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Witam wszystkie nowe mamusie :-)

Czytam was na bieżąco ale cały czas w ruchu i nie mam czasu pisać.
synek zaczął chodzić trzymając się tylko za jedną rękę i zaraz jak wstanie rano z łóżka to ciągnie do drzwi na dwór żeby wyjść :-) dobrze że u mamy jestem to nie musze cały czas sama z nim chodzić :-)

Ja mogłabym cały czas spać, nie mam na nic siły.

Usg mam 4 września a wizytę 15.
Miłego dnia :-)

reklama
Lewusek mój lekarz mówił ze najlepiej tak 13,5 tyg na 1 prenatalne. :) kciuki za wizyty ja właśnie przy basenie odpoczywam ale powiem wam że od wczoraj tak mnie sutki bolą ze masakra:(

Do góry