reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ale cisza tu u nas dzisiaj. Gdzie się dziewczyny podziewacie?
Policzyłam sobie i normalnie miałabym dzisiaj kolejny okres. I wiecie co? Znowu mnie bolą jajniki :(. W zeszłym miesiącu też tak było. Normalnie na codzień mnie raczej nic nie boli a przychodzi ten moment kiedy miał być okres i boli jak cholera :(.

reklama
Volka miałam podobnie przy drugim terminie, w przyszłym tygodniu jest trzeci, zobaczymy. mnie dziś pobolewa podbrzusze ale pewnie od stania, bo wzięłam trochę za porządki. jakoś strasznie szybko się męczę w tej ciąży...

Volka ja sie w pracy podziewam ; (( Wymiotuje od rana a do 18.30 musze wytrzymac ; (

Mi sie zbliza termin @. Za 2 dni powinnam miec i tez mnie jajniki bola ; ( Ja plamilam za kazdym razem jak mi termin okresu przychodzil :/ Mam nadzieje, ze tym razem obejdzie bez.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja dzisiaj odpoczywam, niestety pogoda nie rozpieszcza i caly dzien w domu siedzimy :/
Jutro za to intensywny dzien bo do pracy trzeba isc.

Ja za to jestem po usg i jestem szczęśliwa, bo krwiak już skrzepł i zaczyna się wchłaniać. Więc mogę już wracać do pracy :laugh2:.

Dzidzia rozwija się prawidłowo, kolejne usg już prenatalne 10.09. I prawdopodobnie będzie to drugi synek. Tak wyraźnie widziałyśmy siusiaka z moją dr, że jestem ciekawa czy to się potwierdzi na usg.

Witam się sobotnio ;-)

Śmiesznie macie z tymi odzywającymi się jajnikami. Logicznie rzecz biorąc nie produkują jajeczek więc powinny być uśpione i się nie odzywać, ale ja się nie znam, nigdy nie czułam że je mam ;)

Natka współczuję wymiotów... i pracy w soboty :-(

Sylwia pierwszy raz spotykam się z obstawianiem płci przez lekarza na tak wczesnym etapie :szok: zazwyczaj poniżej 14-15 tc nawet nie próbują zgadywać bo wcześniej babska łechtaczka u płodu wygląda jak mały siusiak :-p

Zaraz wybieram się na panieńskiego grilla :-) wprawdzie przejedzona na koniec sezonu tymi specjałami jestem strasznie, ale dobrze mi zrobi odskocznia w babskim gronie.

Arusiowa i wspolczuj jeszcze pracy w nd [emoji14] Ja mam zawsze pon i wt wolne ;/
A co do jajnikow to mnie nigdy nie bolaly nawet przed okresem. Dopiero teraz kuja...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Sernik co do porodu nie ma co się nastawiać, lekarze będą wiedzieli co robią ze znieczuleniem, przynajmniej trzeba w to wierzyć :tak: Ja też mam ilestam odsetek przy igm , ale wszystko mieści się w widełkach "wynik ujemny".

Volka ja dziś cały dzień się biorę za porządki, zaczęłam tylko okna myć to deszcz spadł, czyli jak zwykle :rofl2: Mnie chyba w termnie @ nic nie bolało, albo raczej bolało prawie jak co dzień. W tym tygodniu mi nieźle brzuch dokuczał, a do terminu @ mnóstwo czasu

Natka oby Ci szybko wymioty odpuściły, nic tylko pracować z takim bonusem do ciąży :sorry:

Sylwia super wieści :tak: Nieźle że tak wcześnie coś zauważyłyście! Mi w 11 czy tam 13 tygodniu nic nie chciał zdradzić co tam siedzi, bo za wcześnie, mimo że niejedna osoba się w takim terminie dowiaduje o płci. Pierwszy synek kiedy się ukazał?

Sylvi ja już zaległam na łóżku przez brzuch, a jeszcze obiecałam sobie uporządkować szafę :sorry: Jeszcze wczoraj w pracy się sporo nałaziłam, i doszłam do wniosku że takie spacerki już nie dla mnie :sorry:

Arusiowa miłej zabawy :tak:

Ja przez ostatnie 2 dni myślałam że w końcu znienacka pawia puszczę, najgorzej było w samochodzie :sorry: Na szczęście nic takiego się nie zdarzyło, dziś póki co jest ok. (tfu tfu) Nawet mi apetyt na ciastka wrócił! Dodatkowo zauważyłam że bardzo mi brzuch wystrzelił, chyba będę musiała szybko pomyśleć o spodniach ciążowych, bo te co teraz mam w szafie się nie nadają. Stanęłam też na wadze i cały czas stoi w miejscu, jak jest u was?

reklama
nailie, u mnie też waga w miejscu, a brzuch dzisiaj mega...już nawet sąsiadka zauważyła;)

ja też poszukuję jakichś ciążowych jeansów, bo teraz śmigam jeszcze w spodenkach i rybaczkach, ale czuję że dżinów to już nie wcisnę..

u mnie gin wytypował chłopaka na genetycznym i się sprawdziło:) więc teraz też mam nadzieję, że w piątek wstępnie się dowiem. ostatnio jakoś nachodzi mnie przeczucie że dziewczyna będzie.

wczoraj i dziś miałam wrażenie, że pojawiły się motylki, ale nie wiem, może to tylko złudzenie, bo tak wcześnie?
no i znów zaczęły mnie bardziej cycki boleć, a myslalam że już trochę odpuszczą.

Do góry