reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Manka no coś Ty, marynata z piwa albo nasaczony tort to myślę, że we krwi stężenie alkoholu jest prawie żadne nie mówiąc o tym ile z tego przechodzi do Maluszka trzeba się nie dać zwariować;) a co do papierosów na grillu to dzisiaj Cię doskonale rozumiem jak z każdej strony palą to nawet nie ma jak unikać ja juz przestałam walczyć dzisiaj w pewnym momencie.

reklama
No czasem sie nie da niestety :p wszelako jak na razie moj objaw ciazy jest taki, ze smakuja ni rzeczy ktorych wczesniej nie lubilam, no jakos pasuja mi teraz wszystkie smaki ;) a tak to nie czuje ciazy i jezeli tak juz ma wygladac to moge byc w niej caly czas :D

Chrobek ja tez nie spie bo normalnie koncze prace o 1 w nocy i ciezko mi sie tylko na weekendy przestawic ;)

A tych upalow Wam zazdroszcze strasznie, ale tez z drugiej strony sie ciesze, bo na pewno gorzej bym sie czula :p

melduje sie po urlopie, wróciłam wczoraj wieczorem i upał jaki jest w Wawie poprostu mnie rozłożył, nad morzem jest 10 st mniej i przyjemny lekki wiaterek, o chłodnej wodzie nie wspominając, chce wrócić!
8 rano a u mnie 31 stopni, ptaki za oknem śpiewają za to jak szalone, piękne to w miescie

sorry ale nie zdołam Was nadrobić, mam nadzieje ze z wszystkimi brzuszkami wszystko o i ze objawy ciążowe te nieprzyjemne tez juz mojaja
u mnie ostatnie dwa tyg praktycznie bez objawów poza smakiem na rożne rzeczy i zwiększonym apetytem, ale czuje ze te upały mogą dać mi sie we znaki

reklama
Do góry