reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

super dziewczyny - super bąble Wam rosną!!
jak Wy wytrzymujecie w te upały choć tak naprawdę Wam zazdroszczę !!!
Szefiec ja tez miałam opryszckę na początku ciąży i dzwoniłam do ginekologa i owiedział że moge brać heviran, ale jakoś zrezygnowałam z tego pomysłu i kupiłam plastry i ładnie się zagoiło!!
W czwartek powinnam miec wizytę z midwife,ale w pracy jeszcze nie mówiłam o ciąży bo dopiero podpisałam kontrakt przedtem pracowałam przez agencję i nie wiem co zrobić. chodzi o pobranie krwi i takie tam a na następny tydzień midwife ma urlop a później ja jadę do POlski!! jużsie nie mogę doczekać!!

reklama
nailie volk pannamyszka fajne macie dzidzie takie duże już :-) ciekawe ile moje będzie miało 18 :-)

lilithę trzymaj się będzie dobrze :-)

heviran w ciąży nie bardzo to za mocne tabletki ja bym nie ryzykowała a jak już miałaś kiedyś opryszczkę to są na nią inne sposoby żeby dać sobie z nią rade ja stosuję tylko plastry

Zmykam na rozmowę w sprawie mieszkania :-)

Izik ja jadę w piatek na wizytę, dzisiaj caly dzień leze,wstaje tylko do łazienki i na jedzenie przez to plamienie, biorę nospe profilaktycznie raz dziennie. Dzisiaj nic nie zauwazylam, zobaczę wieczorem po prysznicu, ale jutro zadzwonie do pani doktor dla pewności i zapytam co mam zrobic.

Podchodzę chyba tak jeszcze bez jako takiej paniki, bo w piatek bylo to samo a w badaniu na fotelu i usg nic nie wyszlo. Ale jutro zadzwonie.
Na ktora jutro masz wizytę ? :)

Cześć Mamusie:-) Czy mogę prosić o przyjęcie do Waszego zacnego grona?
Wczoraj byłam u gina, jestem w 6t2d ciąży widziałam serduszko:tak:Termin na 29 marca.
A po za tym mam 25 lat, to moja druga ciąża /synek z listopada 2013r./ i od wczoraj mam mdłości całodniowe i niestety spotkania z kibelkiem:crazy:

A ja dzisiaj widzialam nasza malutka Kruszynke. 1.71cm :) i serduszko pieknie bilo.
Ale mam tez krwiaka. Duzego. Krwawie juz caly dzien i tak sie strasznie boje:( lekarz stwierdzil, ze szanse sa 1:1. Albo krwiak sie oczysci, albo poronie. Nigdy jeszcze tak sie nie balam :( nie moge sie pozbierac :(

reklama
póki co udaje mi sie odwlec spotkania z porcelaną bo mam wrazenie ze jak raz zwymiotuje to bedzie mnie rzygać jak kota... więc nie poddam się i się zaparłam w tej ciąży choćby mi uszami szło to nie zwymiotuje - takie moje postanowienie :laugh2:

Do góry