reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
witam marcóweczki :-)
Pozwolę sobie do Was nieśmiało dołączyć... U mnie 2 krechy wyszły tydzień temu, natomiast wizyta u gina dopiero 13 sierpnia. Póki co brzuszek ciągnie i cały czas czuję się jak na turbo kacu - wymioty, w głowie się kręci, mogłabym spać non stop lecz muszę jeszcze biegać za starszą latoroślą. ;-)
Trzymam za Was wszystkie kciuki! :-D

LilithGoth trzymaj sie ... musi byc dobrze .Ja tez mam skoki cisnienia i tetna w tych dniach.Wczoraj mialam tetno 117 myslalam ze mi serce wyskoczy.

Siwa z której części Legionowa jesteś? Ja z Nowego Bukowca.

Do lekarza chodzę do Enel medu do Warszawy, tam mam wykupiony abonament przez firmę. W Legionowie jakiś czas temu szukałam ale nie znalazłam nikogo polecanego. A Ty do kogo chodzisz?

Gratuluję udanych wizyt i witam nową Marcówkę :)

Dziewczyny, dzisiaj pierwszy raz się wzruszyłam. Byłam na wizycie prywatnej u innego lekarza. Zabrałam ze sobą męża żeby też widział :).
Dzidzia rośnie książkowo, ma już 2,5 cm. Wg.USG 9 tydzień i 2 dni. Tętno ok. Karty ciąży mi jeszcze nie założył, za miesiąc dopiero dostanę, ale już na nast.wizytę umówili mnie na NFZ. Zwolnienie dostałam na miesiąc :). Widziałam jak dzidzia się rusza, malutkie zalążki rączek- to niesamowite! No i bijące serduszko slyszałam! Meeega przeżycie, już zapomniałam jak to jest :)

Ja na osiedlu młodych :) chodzę do Kliniki Mediq prowadzi mnie dr Prządka- Rabaniuk, ona pracuje też w szpitalu na Karowej, a na usg chodzę do Muzyczuka też w Mediqu. Jestem bardzo zadowolona, no i na miejscu wszystko. Tylko też mam pakiet z medicover, który działa w Mediqu.

Lilith trzymaj się i trzymam kciuki żeby wszystko się szybko unormowało i żebyś jak najszybciej znalazła się w domku z dziećmi :)

Witaj aliaolio

Ja dzień zaliczam do udanych ,choć jeszcze się nie skończył . Samopoczucie super. Mały pierwszy raz był gdzieś w takiej wodzie .. ależ on był szczęśliwy . Znalazłam miejsce pod samym drzewem wiec siedzieliśmy w cieniu .
Lilith współczuję ... ale musisz dać radę ...
Witam mowa mamusie . ☺

reklama
Ja też po wizycie, okruszka ma 3 cm, wszystko ok i machała mi łapką. Z tej okazji zjadłam pół pizzy i jestem najszczęśliwsza na świecie :-D

Do góry