reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Czesc dziewczyny ;)
Mnie wczoraj pierwszy raz tak bolalo jakby w pachwinach, takie jakby ciagniecie. To chyba sie rozciagam ? :D Dzis niby jest 6 tydzien 1 dzien :p
Jezeli chodzi o radosc to jest przeogromna. Moj R jest tak szczesliwy jakby wygral jakas 10 cyfrowa kwote w lotka :D Strasznie mnie rozpieszcza, dogadza, w ogole jest super, nie mam sie do czego przyczepic ;) Jezeli chodzi o finanse to hmm, poki jestesmy w UK to spoko, nie boimy sie, mamy zamiar ciagle odkladac. Zobaczymy co dalej ;)

reklama
Ja mam 26, jak urodzę trzecie to będę miała 27. My z moim wahaliśmy się co do trzeciego, bo lekko nie mamy. Oprócz tego, że mamy swoje mieszkanie to z pracą jest ciężko. Ja nie mam, żyję z l4 a mąż dopiero od września zaczyna. dlatego też boję się tak bardzo reakcji rodziny.
Poza tym nasze bliźniaki są strasznie absorbujące i ja momentami jestem zmęczona opieką nad nimi, ale po cichutku liczę na to, że będę mogła przy jednym dziecku odsapnąć trochę a więcej obowiązków nad bliźniakami spadnie na męża :p.

Hej, dziewczyny fajnie jest tak radośnie przeżywać ciążę, zazdraszczam :-) ja sie cigle martwię bo oprocz mocnego bólu jajników dzis pokazał sie brązowawy śluz juz nie wim co myslec boję sie a wizyta u ginekologa vw środę dopiero. Boję się

Ostatnia edycja:
Hj dziewczynki, ja już zaczynam pakowanie, znalazlam pokoj przez neta, moje pisanie w milion miejsc sie oplacilo. Tylko ze wyjezdzamy nad ranem a rezerwacja dopiero od srody, ale na jutro znajde jakis hotel na jedna noc a pozniej tam gdzie zaklepane. Dobrze ze cos sie znalazlo bo w upale chodzic szukac,wkurzacbsie, srednio mi sie chcialo. Tym bardziej ze ciagle chce mi sie spac i jestem zmeczona.... mdli mnie na okraglo, ciekawe jak zniose podroz...

To bedzie moja druga wizyta. Pierwsza była 29.07 ale to bardzo wczsna ciąża. Ostatnią miesiaczke malam 28 czerwca. Lekarz wtedy usg dopochwowo widział mały bombelek ale kazal przyjsc jeszcze raz za tydzien, jajnik juz wtedy mnie poboliwał dostalam luteine. Mówił wtedy że to może być ból jajnika po owulacji, ale minoł tydzień jajnik dalej boli do tego pojawiły się lekko brązowe uplawy dzis. Martwi mnie to bardzo ,to moja pierwsza ciąża.

Hej dziewuszki :-)
Lilith dobrze,ze juz wszystko się w miare ustabilizowało:)

Natka, masz racje zbliża mi się termin miesiączki, dopiero teraz się zorientowałam. Moj tez jest sztywno,ze tak powiem, najpierw sie cieszył,a teraz jak fasolka jest za mała to ma dystans i czeka,aż lekarz powie czy jest serce czy nie, mysle ze Twój tez zacznie sie cieszyć dopiero jak przebrnięcie przez ten pierwszy trymestr. :)

A co do teściów, mam nadzieje ze im przejdzie a jak nie to dobrze, ze mamy wsparcie w moich rodzicach :-)

A co do spraw łóżkowych, dla mnie tez mogą nie istnieć. Jakos nie mam ochoty, ogólnie caly czas czuje sie przedokresowo i wtedy tez nigdy nie mam ochoty. Narzeczony "załamany" bo zakazu nie ma, a ja nie chce :p

milagros, u mnie też okolice miesiączki własnie i brzuch mnie tak pobolewa jak przed nią dziś. więc u ciebie to może też z tym związane.

Moj wogole o ciazy nie rozmawia... Juz nie wspomne o glaskaniu brzuszka... Przykro mi, ale wiem, ze ma dystans po wczesniejszych zdarzeniach.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Moj wogole o ciazy nie rozmawia... Juz nie wspomne o glaskaniu brzuszka... Przykro mi, ale wiem, ze ma dystans po wczesniejszych zdarzeniach.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

natka u mnie to samo, zachowuje się jakby tej ciąży nie było. pewnie zacznie się dopiero cieszyć jak zobaczy maleństwo, w pierwszej ciąży też dopiero w połowie uwierzył.
teraz tydzień odpoczniemy od siebie, może coś się zmieni;)

ale zdążyłam się już do jego pesymizmu przyzwyczaić, brzuszek za to głaszcze synek;)

reklama
Natka a nie możesz z nim tak po prostu porozmawiać ? Każda ciąża jest inna, to że 1szym razem się nie powiodło nie znaczy że tym razem będzie tak samo. :tak:

Do góry