reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witam w sobotnie popołudnie! Ja dziś po zakupy poleciałam na targ i Wam powiem, że mimo, iż jakoś super ciężkich zakupów nie miałam to i tak trochę zaczął brzuch pobolewać :/. Ale za to po obiadku jedziemy wygrzać się nad jeziorko. Udanej soboty wszystkim, a naszym choruszkom szybkiego powrotu do zdrowia! :)

reklama
Ja tak na szybko☺maleństwo ma 1,69 cm.widzialam bijące serducho ale jeszcze nie słuchaliśmy. Z usg wychodzi 8t1d.wizyta i usg za 4 tygodnie

Ostatnia edycja:
A ja tam lubie wszystko, prócz słodyczy :-) właśnie cały talerz pierogów ruskich i kawałeczek pizzy :-) ale apetyt to raz mam raz nie, ale nie odrzuca mnie mimo mdlosci :)

hej dziewczynki :)
mam takie pytanie, bo zauważyłam że strasznie mi kondycja spadła, też tak macie?

no i jeszcze śpię jak suseł i ciężko mi się rano podnieść... a jak jest u Was?

no ja dziś na spacerze zauważyłam... że mi kondycja siada... i trochę się wystraszyłam, że to dość wcześnie na taką zadyszkę... a tu jednak nie :)
pozdrowienia dla wszystkich susełków :)

reklama
ma_dzka ja mam dom z poddaszemi jak wyjdę po schodach to ledwo zipię. Pytałam dziś o to gina i też o kłucia serducha, powiedział że wszystko normalne w ciąży

Do góry