reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Sylvi1979 już niedługo podzielę Twój los, przeprowadzamy się do mieszkania na 3 pietrze (2 poziomowe czyli znowu schody :p ) bez windy... ale co zrobić... powolutku do celu...
powiem szczerze, że mnie to zmartwiło dziś bo jeszcze 2 tygodnie temu normalnie biegałam i na rolkach jeździłam... ale jak Twój ginekolog mówi że to normalne to spoko... Damy rade :)

U mnie na razie ok ale póki co mieszkam na 1 pietrze ale w poniedziałek umawiamy się z tą babką od mieszkania o którym wam pisałam :-) bo męża udało mi się urobić:-p i jeżeli się nie sprzedało to bierzemy je ;-) zaraz zmykam do kumpeli idziemy i mój będzie tam pizze robił dla reszty ferajny a ja standardowo kierowca :-p

tak u mnie też kondycja spadła niestety widzę to po ćwiczeniach pomimo że nie podnoszę ciężarów jak dotychczas to zrobię przysiady bez obciążenia i już mam zadyszkę katastrofa :baffled:, nawet wchodząc jak zawsze na 4 piętro też dostaje zadyszki, a do tego mogła bym ciągle spać w pracy zasypiam, a chodzę spać i wstaje z kurami dosłownie :-)
sylvi1979 super wiadomości :-p,
ja ide w pon więc zobaczę jak urosło od ostatniego razu chodź niestety nie wiem ile miało ostatnio :eek:
Bar Bra taki nasz los ja też jestem ostatnio ciągle kierowcą a innym to dobrze każdy się cieszy że nie trzeba losować kto jedzie i nie pije :laugh2:

Ostatnia edycja:
Sylvii super wieści. Ja tez czuje się taka zmęczona nic mi się nie chce . Jakbym mogła to bym spala . No ale cóż heh. Kierowca byłam przez całą pierwsza ciążę u jak karmiłam. W czerwcu moje dziecię odstawilo się od cycusia no i cieszyłam się ,że w końcu ja będę pić na imprezach ( w sierpniu wesele) ahh jak się cieszyłam. A tu po czerwcowej miesiączce następna się nie pojawiła ... na cieszyłam się przez miesiąc

Matko dopiero do domu wrocilan ;(. Sil brak ;/

Volka ja wystarczy, ze dluzej postoje i mnie brzuch boli. Zazwyczaj jajniki i gosc ogonowa :/

Sylvi duza juz Fasolka ;)

Madzka chyba u nas wszystkich zmeczenie przewaza. Mi jest ciezko na 2 pietro wejsc i nie miec zadyszki :/. Do tego strasznie mi glupio, bo ziewam klienta w twarz ^^

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Witajcie, ja tylko na chwilę. Czytanie nadrobię później.

Cały dzień dziś kiepsko się czuję mam mega katar, boli mnie gardło i głowa. Szczęśliwie gorączki nie mam. Kupiłam *spam* syrop i na gardło, robię też syrop z cebuli. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej. Nie chciałabym w ten upał siedzieć cały dzień w domu :no:

Ah widzę,ze nie tylko ja bede miec problem ze schodami, również mieszkanie mamy na drugim piętrze, klatka schodowa bez swiatla, dopiero przy naszych drzwiach jest, strasznie waska,zagracona (starsi sąsiedzi nie rozumieją ze to powierzchnia wspolna i nie mogą sobie swoich rzeczy od tak układać na korytarzu) takze z dużym brzuchem mogę się na zakręcie nie zmieścić :D

Bar bra zazdroszczę kupna mieszkania ! Gdybym wiedziała ile nas nerwów i czasu pochlonie adaptacja to od razu cisnelabym na kupno czegos w normalnym bloku.

Natka doskonale rozumiem to ziewanie..mam to samo aż wstyd.

reklama
natka, też się zdziwiłam, że taka duża, owulka musiała być wcześniej:)

a co do bólu jajników, to też dziś ginowi powiedziałam o tym, a on mówi, że to nie jajniki tylko więzadła bo wszystko się rozciąga.

ja też ciągle ziewam i coś mnie gardło zaczyna boleć..oby to nie jakaś angina

Do góry