reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Balladyna- mi glukoza dzisiaj wyszła 92. Jestem ciekawa co gin powie, bo tu na wynikach mam niby podaną normę do 100, ale to pewnie nie w ciąży.
Ja po grillu, obżarta jak nie wiem i na nic nie mam już ochoty tylko na spaaaanie ;)

reklama
No i nadszedl dzien podrozy.. dziewczyny trzymajcie kciuki zebym jakos to przezyla. A po drodze z lotniska odwiedze apteke, kupie prenatal uno i bede bardzo mocno wierzyla, ze pomaga na mdlosci :)

KubusiowaMama, udanej podróży bez ekscesów:) Zapytaj w aptece jeszcze o opaski na rękę przeciw chorobie lokomocyjnej, niektórzy mówią, żę pomagają na mdłości, no i możesz jeszcze zakleić pępek, u nas w przedszkolu tak robili dzieciaczkom i o dziwo pomagało:)

Ja mam przed sobą jutro podróż 260 km do rodziców z młodym, mam nadzieję, że jakoś przetrwam.

Hej
Ja od tygodnia jestem na urlopie nad morzem, pogoda fstalna, ale od dzis ma być juz lepiej a został nam jeszcze tydzień.
Balam sie drogi bo to 6 godz w samochodzie, ale na szczęście wszystko jest ok a do tego pokonuje codziennie na pieszo po kilka kilometrów podczas spacerów wiec mam sporo ruchu.

U mnie badania chyba ok wszystkie, 10.08. mam wizytę u lekarza i strasznie jestem ciekawa jak tam moja fasolka bo brzuchol pladki jak deska nadal

Dziewczyny, czy Was tez tak bola piersi caly czas? Masakra jakas

Pozdrowienia

poziomka, ten tydzień ma być gorący, to i nad morze pewnie zawita słonko:)

mnie też piersi bolą bardzo, chociaz dzis rano było troszkę mniej, ale zazwyczaj się dotknąć nie mogę. Moja wizyta dziś o 14.15. trzymajcie kciuki:)

Poziomka, persi bola masakrycznie, czasem chodze bez stanika żeby go póxniej nie zdejmowac bo bol jest niesamowity
Sylvi kciuki zacisnięte i nie puszczę póki nie powiesz że wszystko ok :happy:

Cześć dziewczyny!
Ja planuję nad morze pojechać na początku października, mam nadzieje że lekarz mi pozwoli, w końcu ode mnie to 700km.
Ja na razie czuję względny spokój, ale wiem że im ciąża będzie starsza tym będzie gorzej. W pierwszej ciąży w 30 tc dostałam cholestazy, więc teraz pewnie też, i czytałam że dziewczyny już nawet od 15 tygodnia mają. W pierwszej ciąży to mogłam sobie leżeć w szpitalu, no bo mnie jakoś nie trzymało nic w domu, a teraz nie wyobrażam sobie synka zostawić w domu i iść na długie tygodnie leżeć :-(
Co do oparcia w mężu - też nie moge narzekać. Jest bardzo troskliwy i opiekuńczy, choć głównie go nie ma, ale jak jest to robi co może.

Mi brzuchol już wywaliło, wyglądam jakbym się mocno objadła albo miała wzdęcia ;)

Witajcie dziewczyny .Ja wczoraj pod wieczor troche pojezdzilam autkiem z moim i jak wrocilam to mialam bliskie spotkanie z kibelkiem . Masakra .Kurcze od kilku dni boli mnie noga .dzis w okolicach kolana jak sie dotkne.Zastanawiam sie moze to jest to ze teraz mam miej ruchu niz wczesniej.Jestem juz 3 tydzien na l4 .Sama niewiem

reklama
sylvi powodzenia na wizycie czekamy na info

kubusiowa trzymam kciuki za spokojną podróż

A co do piersi to jak wstaję w nocy siusiu to masakra tak mnie piersi bolą że gdyby nie to że wiem że w ciąży jestem to bym się zmartwiła takim bólem

Do góry