reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

La luna najlepszego :*

Cocosh kciuki&&&

Ja byłam na karmieniu :) teraz odciagam na kolejne i ból głowy mam więc kroplowke chyba dostanę :(

reklama
Cześć dziewczyny. Ja od niedzieli nie śpię. Pierwsza noc bolesna. Druga Adaś wymagający. A dziś nie usne bo na sali laska która tak chrapie jak niedźwiedź! !!!! Masakra.
Barbra przykro mi ze Grześ taką ma ciezkawą drogę na wstepie. Wszystko bedzie dobrze. Adaś ma.problem z nozką. Bylo mu ciasno i się skrzywila. Na poczatku byłam przerazona..kazda chce mieć idealne,zdrowe dziecko. Ale teraz juz zaczynam mu ją układać i damy radę
Ja karmic zaczelam pół godziny od operacji. Już mi go przystawiali. A dziś zalapal o co chodzi i przysysa się do cyca jak wampir

Clodi Dorian cudowny !
chciałabym i inne maluchy podziwiać moze by moj syn sie wtedy zdecydowal wyjść ale niestety jeszcze nie moge zaglądać do wątku ze zdjęciami : (
La luna spełnienia marzeń : )
Cocosh && ... Baby nie wyprzedzać, co?
Cień no widzisz u nas na forum rodzą na potęgę ale są i inne mamy. a skad Ty tak wszystko wiesZ? necik na korytarzu i zapuszczasz żurawia przy okazji ;)
Poziomka rób tak jak czujesz : ) na pewno dzieciaka nie ukrzywdzisz.

Clodi gratulacje :) duży chłopczyk.

Barbra małego chcą wyjąć z inkubatora jak 2 kg przekroczy? Teraz już coraz lepiej będzie.

Agiszonek nóżka się naprostuje, a chrapania nie cierpię.

Cocosh trzymam kciuki za Marysie :)

Balladyna już niedługo :)

reklama
Do góry