reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dzieki. Teraz zas slabsze skurcze sa.juz mam naprawdę dosc.jak dzis sie nic nie rozwinie to na ginekologie mnie poloza.i potem nie wiem co dalej..

Jeszcze mnie doktorka pocieszała ze jak będzie ok to porod sn i bez żadnych wspomagaczy typu kroplowki bo boja sie o blizne po cc....calkiem naturalnie mam rodzic jak przeciwwskazań nie będzie. ..no super

reklama
Dzieki. Teraz zas slabsze skurcze sa.juz mam naprawdę dosc.jak dzis sie nic nie rozwinie to na ginekologie mnie poloza.i potem nie wiem co dalej..

Jeszcze mnie doktorka pocieszała ze jak będzie ok to porod sn i bez żadnych wspomagaczy typu kroplowki bo boja sie o blizne po cc....calkiem naturalnie mam rodzic jak przeciwwskazań nie będzie. ..no super

A chcesz rodzic naturalnie czy sami ci to proponują

Cień biedulko współczuję. Ja również ze względu na cc nie mogę rodzić ze wspomaganiem a na dodatek jezeli samo się nie zacznie to 16 marca chcą mi cc zrobić. Ja cc kolejnej nie chcę więc chyba zacznę się modlić żeby samo się zaczelo.

Cien, jak mialas cesarke pierwsza a teraz dodatkowo 'boja sie' o blizne to chyba powinnas miec prawo wyboru czy chcesz rodzic sn czy cc :)

reklama
Do góry