reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

ale przeciez te programy są udawane :p
a na którym programie to leci ?

To nie jest udawane ale jest przez nich odpowiednio docinane żeby im pasowało.. sama miałam "przyjemność" z młodym wystąpić i z moich wypowiedzi musiało wyjść, że pani psycholog ma rację choć mało co się odzywała bo ja za nią większość powiedziałam.. cała rozmowa ze mną trwała ok 25 -30 min a zmontowali ok 7.

reklama
Ja miałam propozycje wzięcia udziału w tym programie. Chcieli koniecznie pielęgniarkę, która będzie się opowiadać za eutanazją albo aborcją, juz nie pamietam. Odmówiłam.

Kate to zależy od wielkości przedsiębiorstwa niby jest że 33 dni płaci pracodawca a resztę ZUS ale czy w dużych firmach kasa z zusu idzie najpierw do firmy a potem do pracownika to nie wiem. Ja PIT z zusu dostałam bo pracuje w małej firmie i przelewy na konto ZUS mi robił

Cocosh narazie staram sie nie myśleć o tym i robię wszystko żeby zająć czas, ale wewnętrzny niepokój cały czas mi towarzyszy. Od wczoraj boli mnie brzuch jak przy okresie i to chyba ze stresu

reklama
Kamila poprawilas mi humor na reszte dnia :- D
Cień faktycznie dziwnie milczaca.
U mnie na ktg podobno byly skurcze (nie widzialam monitorka) i mam je obserwować. Czyli troszke powazniej musial zapis wyglądać. Może w końcu coś ruszy bo też mam doła a jestem przed terminem 2 dni.

Do góry