reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam się na chwilę bo dziś prawie cały dzień w łóżku dopadł mnie straszny ból gardła mam nadzieję że to nie angina...
Bar, chrobek i agiszonek - gratuluję! Super ze macie poród juz za sobą. A ty Bar bra nie martw się, Grześ nadrobi wagę. U mnie jak poród zakończył się cc to Oli tez nie miał pełnej liczby punktów dopiero po 10 minutach.
Moja Karolcia dziś spokojna pewnie dlatego ze głównie leżę i śpię. Mam nadzieje ze do jutra trochę przejdzie bo musze młodego do szkoły ogarnąć..

reklama
Matko jaki tu ruch... aż nie nadążam czytać.. a gdzie tam pisać... :oo2: a gdzie sie podziały nocne gaduły???

Ja sie melduje:-p. Zgaga rozjeżdża mnie jak walec, całe szczęście że jutro ostatni dzień. Z jednej strony cieszę sie bo już tak sie męczę potwornie a z drugiej jak pomyśle o cc to chce sie gdzieś schować i przeczekać ten dzień tak żeby nikt mnie nie znakazł, strasznie sie boje :hmm:

Clodi 1.03 masz cc czy coś pomyliłam?
Wcale Ci się nie dziwię. Też podobnie się czuje i panika mnie coraz bardziej ogarnia. We wtorek Ty już będziesz tulić maleństwo a ja dopiero dowiem się kiedy mnie to czeka.
Będziemy wszystkie tu trzymać kciuki. A wiesz sama jaką mają moc. Będzie dobrze :)

Dziewczyny co myślicie o tym bym jutro poszła do rodzinnego z tymi opuchnietymi stopami ? Nie wysmieje mnie ? Od kilku dni bolą jak cholera, palcami mi ciężko ruszać :( do zadnych butow sie nie mieszcza nawet rozsznurowanych, a do szpitala nie chcę iść żeby mnie nie położyli czasem jutro ... co o tym myslicie ?

Asienka, nieważne ze mała, ważne ze własna [emoji7]

Ja sie melduje:-p. Zgaga rozjeżdża mnie jak walec, całe szczęście że jutro ostatni dzień. Z jednej strony cieszę sie bo już tak sie męczę potwornie a z drugiej jak pomyśle o cc to chce sie gdzieś schować i przeczekać ten dzień tak żeby nikt mnie nie znakazł, strasznie sie boje :hmm:
Kustronka teściowej , a właściwie jeszcze Babci Kamila :p
Clodi to ja tydzień po Tobie :), ale Ty już wiesz co Cię czeka?
Kamila lepiej chyba IP bo zrobią badania od razu, obrzęki po nocy schodzą?

reklama
Bursztynek trzymam kciuki :) mocno mocno :) uuuu to już po północy hihi 29 jak nic :D

Asienka nie schodzą :( cały dzień trzymają i boli przy każdym kroku jak nie wiem co

Do góry