reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Hello!
Ja dziś mam aktywny dzień i muszę się Wam pochwalić, bo poodkurzałam mieszkanie, pomyłam podłogi, posprzątałam wreszcie łazienkę :D i teraz czekam na M z obiadkiem: dorsz z frytkami i surówka (surówka kupna) :)
ogólnie padam na pysk :p zajechana jak koń szmaciarza, ale szczęśliwa :p pozdrawiam Was wszystkie :)

Serduszko Isia! jak dobrze,że idziecie do domku, tak Wam zazdroszczę, że Wy już macie to za sobą :)

Volka! jutro kciukasy za Ciebie 3mam!pewnie będę jeszcze spała, ale przez sen też przecież można :p powodzenia!

a z tym cukrem, to mnie tak w ciąży odrzuciło, że wszystkie soki, kompoty i inne płyny poza wodą musiałam rozrabiać, bo nie szło tego wypić. A jak już coś zjadłam słodkiego, to masakra, susza taka,że hej! i ogólnie niesmak taki po słodkim ...

Kubusiowa gratuluje tego czopa! zawsze to bliżej niż dalej ;) ciekawe kiedy u mnie zacznie się coś dziać ?wiem, wiem, jeszcze 37 tyg. nie skończyłam :p

reklama
Nadrobilam czytanie i podgrzalam jedzenie teraz idę jeść :)

Volka ja na 9 mam budzik ustawiony żeby wstać jutro :)

Serduszko isia super ze idziecie do domu z maluchami :)

Mi trochę czopu dziś odpadło a mały bardzo aktywny na spacerku był teraz spokój ale plecy masakra tak mnie bolą :( od tego leżenia

Edit ja też miał jakiś czas temu wrażenie że mały się obrócił, na szczęcie wczoraj na usg widać było że jest ok.
Wieczorem tak się przeciągał i kopał że myślałam że dziurę mi w brzuchu zrobi.
Dzisiaj jakoś podejrzanie dużo energii mam :)

Kubusiowa ale fajnie ze czop odpadl :D Teraz to juz mozesz na dniach rodzic. No i raczej nie masz sie co bac o przeterminowanie :D
No Volka u Ciebie na pewno emocje duze ! Kciuki beda zacisniete :)

Volka ciekawe kiedy zrobią cesarkę :) powodzenia jutro :)

Edit może nóżki bardziej z boku są obrócone i dlatego tak kopie?

Marcowa moja córka już 3 godzinę śpi, więc drzemka zaliczona, mieszkanie posprzątane i pranie zrobione :)

Barbra smacznego :)

Dzastibasti jak mały przybiera, to wszystko w porządku. Na początku tak jest. Potem chyba w okolicach 3-4 tygodnia. Żołądek mu się powiększa, to jakoś musi stołówkę zaopatrzyć ;)

Kubusiowa mama może jednak nie przenosisz :)

Manka ja to sie najbardziej boje, ze urodze 29ego:p jak juz ten dzien minie to moge rodzic kiedykolwiek;D i wlasnie zaczelam cichutko wierzyc, ze sie nie przeterminuje:)

Marcowa dziekuje;D u mnie dzis dokladnie 38 tygodni minelo:) wiec to juz najwyzszy czas na jakiekolwiek symptomy zblizajacego sie porodu;) a Ty ile energii dzisiaj masz! Pozazdroscic:) na mnie czeka cala suszarka prania do wyprasowania a mi sie tak nie chce:p

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Volka ja mam dopiero we wtorek cc a już mam stresa, cały czas o tym myśle

Kurczę jak mnie zgaga męczy :hmm:. O ciepłych napojach to mogę sobie pomarzyć bo jak pije to czuje jakbym miała zdartą skórę w przełyku aż do żołądka

reklama
Chrobek, Kadi - a jak dzidziusie? aktywne czy mniej?
moj synal od 2 dni spokojniejszy duużo, moja siostra tez miala spokoj przed porodem a tu dużo z nas pisalo raczej ze aktywne maluchy były.
moj jest aktywny, nawet mam wrazenie, ze calymi dniami nie spi .. w ogole to w nocy mi cos po zoladku jezdzilo, bulgotało, juz myslalam, ze natura mi oczyszczanie przed porodem uruchamia, ale nic nie wyszło ani gora ani dolem ;d dopiero dzisiaj, ale to nie byla biegunka, dalej mnie muli, nie mam apetytu, zjadlam pol miski platkow z mlekiem, dwa wafle ryzowe i sucha bułke

Do góry