reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
No Bursztynek to Ty też w ciągłej niepewności.
Isia, Serduszko super ze wychodzicie w koncu w domku z rodzinka.
Barbra a Ty znowu o pierogach!!!
Asienka czekamy na fotke.
Pewnie znowu o czyms zapomnialam, ale pozwolcie ze odpowiedzialność za moja krotka pamiec zepchne na ciążę.
Fanti masaż wygląda tak bierze rekawiczke, smaruje żelem i wkłada Ci i kręci tą ręką uwierz mi nic przyjemnego. Po godzince zaczęły mi się skurcze, ale na wieczór znów cisza. Więc dalej czekam.
Ona te krostki to bardziej taka wysypka i najbardziej sie ujawniają jak juz zacznę sie drapac bo nie idzie wytrzymać. I tak jest zazwyczaj na wieczór. W ciagu dnia jest lagodniej. Od dzisiaj postaram się być na diecie tzn gotowane warzywa, bez majonezu, słodyczy, gazowanego. Na wyniki czekam do jutra. Położna ma do mnie zadzwonić i zobaczymy co dalej.

HEJKA!

Super ze mamusie idą już do domu :) !!

Moja jak była mega aktywna 3dni znowu daje mi odpoczynek[emoji14]
Bursztynek Ty to się wymeczysz kochana! :/

Cień- lewusek współczuję ciśnienia... !

Mi się dzisiaj śniło ze byłam u taty już z dzidziusiem wszyscy zagladali do wózka i mowiili ze jest śliczna itp.! Ale miałam problem ja karmić!!!! Bo ona niby ssala ale tak jakby nie jadła i wogole ja w nocy nie słyszałam żeby płakała więc długo rano nie wychodziłam z łóżka a później miałam wyrzuty ze ona tyle czasu glodna jest...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kochane nie zapomnę o Was. Musze wprowadzić tylko zupełnie nową organizacje w życie i będzie dobrze...
A w domu juz będzie lepiej mi razem z dziecmi nie będę taka przygaszona jak tu w tych czterech ścianach ... Juz do mnie życie wrócili jak usłyszałam ze wychodzimy :) :) chłopcy szczęśliwi jak niewiem :-) powoli się pakuje...

Przyszedł do mnie nawal pokarmowy... Moje piersi osiągają nienormalne rozmiary... Jak się juz w E nie mieszczę.... Koszmar

A ja kolejny już raz w tej ciąży śniłam że zęby mogę wyciągać z buzi czyli że mi wypadają z krwią.

Czesc mamuski i niemamuski :p

Isia i Serduszko super macie ! Az Wam zazdroszcze, ze juz jestescie po wszystkim :)

Cien i Lewusek biedaczki.. przewalone z takim cisnieniem

Moj aktywny od jakichs 3 dni strasznie ! Mam wrazenie, ze nie spi w ogole, caly czas bryka w srodku :)

A i dzis wreszcie ma przyjsc paczka z Polski z reszta ubranek i kocykami to wstawie fotki o ile dotrze na pewno :D

Odnośnie diety i cukru... jadłam ZAWSZE duuuuuuzo słodyczy. Poprosiłam M o wodę z dziubkiem niekapiacym Kubuś Water truskawkowa. Zawsze ja lubiłam. Po cc w środę M mi dał się jej napić... kuźwa to sam cukier!!!!! Wylał mi tą wodę i dał zwykła do tej butelki ale i tak nie umiem z niej pić bo sam cukier czuje. M kupił mi wczoraj pieczywo lekkie wasa... kojarzycie je? Zjadłam dwie kromki i reszta do kosza pójdzie bo to sam cukier w tym czuć.... dzisiaj na śniadanie kupiłam sobie Activia do picia sliwkowa... masakra!!!! Wypiłam 1/3 butelki i resztę wylalam... słodkie jak cholera bleeeeee

reklama
Hello
Isia super, że was wypuszczają w komplecie :D serce mi się krajało jak wyobrażałam sobie Bartusia zostawionego samego... Nie to że ze mnie taka matka polka, bo ja też z tych co cenią sobie dbanie o własne potrzeby, a nie bezgraniczne oddanie dziecku, ale czegoś takiego bym nie zrobiła :p Przegapiłaś moje pyt o laktację- leci Ci coś mimo niekarmienia piersią? Czy totalnie masz wyłączoną ta funkcję ;) ?
Serduszko "cycolina pomachaj do mnie" jednym słowem :D Niech chłopaki szykują zapas kapusty na zastoje ;) Straciłam rachubę- trzymali was standardowo 3 doby czy była jakaś obsuwka? Ważne że już do domku!
cień, lewusek współczuję palpitacji :( może faktycznie pracujcie nad oddychaniem przeponowym?
sarna biedaku :( nie dość że męczy Cię te przeterminowanie to jeszcze jakieś cholestazy wymyślają... Niech się Arczi opamięta i wychodzi! Zastrasz go że lanie będzie jak się nie ogarnie ;)
bursztynek zbiorowa analiza twoich siuśków patrzę :D ja się nie znam, ale u mnie czasem też jakaś multiwitamina mimo braku wymiotów, a a wynikach wszystko na swoim miejscu.

Do góry