reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
No Bursztynek to Ty też w ciągłej niepewności.
Isia, Serduszko super ze wychodzicie w koncu w domku z rodzinka.
Barbra a Ty znowu o pierogach!!!
Asienka czekamy na fotke.
Pewnie znowu o czyms zapomnialam, ale pozwolcie ze odpowiedzialność za moja krotka pamiec zepchne na ciążę.
Fanti masaż wygląda tak bierze rekawiczke, smaruje żelem i wkłada Ci i kręci tą ręką uwierz mi nic przyjemnego. Po godzince zaczęły mi się skurcze, ale na wieczór znów cisza. Więc dalej czekam.
Ona te krostki to bardziej taka wysypka i najbardziej sie ujawniają jak juz zacznę sie drapac bo nie idzie wytrzymać. I tak jest zazwyczaj na wieczór. W ciagu dnia jest lagodniej. Od dzisiaj postaram się być na diecie tzn gotowane warzywa, bez majonezu, słodyczy, gazowanego. Na wyniki czekam do jutra. Położna ma do mnie zadzwonić i zobaczymy co dalej.

HEJKA!

Super ze mamusie idą już do domu :) !!

Moja jak była mega aktywna 3dni znowu daje mi odpoczynek[emoji14]
Bursztynek Ty to się wymeczysz kochana! :/

Cień- lewusek współczuję ciśnienia... !

Mi się dzisiaj śniło ze byłam u taty już z dzidziusiem wszyscy zagladali do wózka i mowiili ze jest śliczna itp.! Ale miałam problem ja karmić!!!! Bo ona niby ssala ale tak jakby nie jadła i wogole ja w nocy nie słyszałam żeby płakała więc długo rano nie wychodziłam z łóżka a później miałam wyrzuty ze ona tyle czasu glodna jest...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kochane nie zapomnę o Was. Musze wprowadzić tylko zupełnie nową organizacje w życie i będzie dobrze...
A w domu juz będzie lepiej mi razem z dziecmi nie będę taka przygaszona jak tu w tych czterech ścianach ... Juz do mnie życie wrócili jak usłyszałam ze wychodzimy :) :) chłopcy szczęśliwi jak niewiem :-) powoli się pakuje...

Przyszedł do mnie nawal pokarmowy... Moje piersi osiągają nienormalne rozmiary... Jak się juz w E nie mieszczę.... Koszmar

A ja kolejny już raz w tej ciąży śniłam że zęby mogę wyciągać z buzi czyli że mi wypadają z krwią.

Czesc mamuski i niemamuski :p

Isia i Serduszko super macie ! Az Wam zazdroszcze, ze juz jestescie po wszystkim :)

Cien i Lewusek biedaczki.. przewalone z takim cisnieniem

Moj aktywny od jakichs 3 dni strasznie ! Mam wrazenie, ze nie spi w ogole, caly czas bryka w srodku :)

A i dzis wreszcie ma przyjsc paczka z Polski z reszta ubranek i kocykami to wstawie fotki o ile dotrze na pewno :D

Odnośnie diety i cukru... jadłam ZAWSZE duuuuuuzo słodyczy. Poprosiłam M o wodę z dziubkiem niekapiacym Kubuś Water truskawkowa. Zawsze ja lubiłam. Po cc w środę M mi dał się jej napić... kuźwa to sam cukier!!!!! Wylał mi tą wodę i dał zwykła do tej butelki ale i tak nie umiem z niej pić bo sam cukier czuje. M kupił mi wczoraj pieczywo lekkie wasa... kojarzycie je? Zjadłam dwie kromki i reszta do kosza pójdzie bo to sam cukier w tym czuć.... dzisiaj na śniadanie kupiłam sobie Activia do picia sliwkowa... masakra!!!! Wypiłam 1/3 butelki i resztę wylalam... słodkie jak cholera bleeeeee

reklama
Hello
Isia super, że was wypuszczają w komplecie :D serce mi się krajało jak wyobrażałam sobie Bartusia zostawionego samego... Nie to że ze mnie taka matka polka, bo ja też z tych co cenią sobie dbanie o własne potrzeby, a nie bezgraniczne oddanie dziecku, ale czegoś takiego bym nie zrobiła :p Przegapiłaś moje pyt o laktację- leci Ci coś mimo niekarmienia piersią? Czy totalnie masz wyłączoną ta funkcję ;) ?
Serduszko "cycolina pomachaj do mnie" jednym słowem :D Niech chłopaki szykują zapas kapusty na zastoje ;) Straciłam rachubę- trzymali was standardowo 3 doby czy była jakaś obsuwka? Ważne że już do domku!
cień, lewusek współczuję palpitacji :( może faktycznie pracujcie nad oddychaniem przeponowym?
sarna biedaku :( nie dość że męczy Cię te przeterminowanie to jeszcze jakieś cholestazy wymyślają... Niech się Arczi opamięta i wychodzi! Zastrasz go że lanie będzie jak się nie ogarnie ;)
bursztynek zbiorowa analiza twoich siuśków patrzę :D ja się nie znam, ale u mnie czasem też jakaś multiwitamina mimo braku wymiotów, a a wynikach wszystko na swoim miejscu.

Do góry