reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cień skurcze i tętno dziecka, o to mi chodzi - ze nie matki. mojemu też pikawa szaleje jak skurcz jest, a to nawet nazwać skurczami kiepsko te słabizny. Aż mi go szkoda wtedy.
Czy chodzi Ci o to ze skoro Ty masz wysokie to dziecko tez automatycznie? nue wiem jak te nasze układy są mocno powiązane. Ale wspolczuje wam, to nic przyjemnego. Raz mialam z kapelusza podwyższone i nie wiedziałam co robić :shocked2:

Ja skończyłam sprzątać i idę do łóżka na trochę żeby odpocząć :)

Asienka pamiętaj o fotkach

Isia serduszko kciuki żeby dzidzie wyszły z wami do domku :*

Balladyna kciuki za ktg :)

Volka za ciebie trzymam cały czas nie puszczam :*

No i oczywiście cień za ciebie żebyś w końcu odpoczela od tych boli :(

Zmykam potem się odezwę :)

Cień skurcze i tętno dziecka, o to mi chodzi - ze nie matki. mojemu też pikawa szaleje jak skurcz jest, a to nawet nazwać skurczami kiepsko te słabizny. Aż mi go szkoda wtedy.
Czy chodzi Ci o to ze skoro Ty masz wysokie to dziecko tez automatycznie? nue wiem jak te nasze układy są mocno powiązane. Ale wspolczuje wam, to nic przyjemnego. Raz mialam z kapelusza podwyższone i nie wiedziałam co robić :shocked2:

Ja po sobie czuje ze mam wysokie tetno, nie musze mierzyc ale o.dziwo ja wysokie tetno miałam a na małej wrażenia nie robilo, swoim rytmem bilo :-) tylko podczas skurczy raz jej spadalo tetno raz bylo wyższe. ...

Isia super :) trzymam jeszcze kciuki za Zuze &&&&

Serduszko trzymam też za Ciebie i Aleksa &&&& oby i wam się udało wyjść :)

Bursztynek może byś się w końcu zdecydowała czy rodzisz czy czekasz na marzec ;)

Volka Trzymam mocno za Ciebie. Eh nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz skoro ja tak daleko i tak się boję :/ oby Cię tak długo nie trzymali w napięciu jak Isie.

Fanti- no kurcze chyba zostane marcowka!

Pozniej sie dowiem jaki plan jest wzgledem nas. Teraz czekam na wiesci czy szpital czy dom.

reklama
Bursztynek no Twojej Zuzi to ewidentnie na świat się nie spieszy hihi

Serduszko, mam nadzieję że też dzisiaj pojedziecie do domku :)

Do góry