Kamila może krepowala go zabawa z lalką
z noworodkiem na pewno będzie inaczej. Mój to brzucha za bardzo nie chce dotykać, gadał do niego może raz, a pamiętam jak się mała urodziła (w 1 ciąży było to samo) to zwariował i wszystko robił
Sarna a faktycznie przy choleostazie ponoć dłonie i stopy swedza, mnie też zawsze gin o to pyta
Fanti z boku ten masaż wyglądał tak, że położna wykonywała szybkie ruchy ręką na szyjce, za bardzo się nie przygladalam, ale chyba to przyjemne nie było
Ja miałam znieczulenie do SN to chyba to samo co do cc, nogami mogłam ruszać, nie czułam bólu skurczowego w ogóle tylko lekkie uciski. A chodzić nie mogłam bo mnie dodatkowo do oxy podłączyli, także nie wiem jak to jest z chodzeniem
Asienka juz bliżej niż dalej końca remontu, przed 8 spokojnie zdazycie
fryzura fajna, ja też lubię długie włosy, w krótkich się bardzo źle czuję, apoza tym wtedy już w ogóle wyglądam jak dzieciak
Isia mam nadzieje ze juz lepiej z poruszaniem się u Ciebie. Kciuki za Bartusia &&
Volka wszystko będzie dobrze, ale Ci dobrze ze będziesz miała to juz za sobą; )
Bursztynek aj, Ty się ciesz ze to juz końcówka
poza tym marudz ile wlezie, przez całą ciążę na nic się nie uskarzalas, to,teraz masz podwójny przywilej
My sobie zrobiliśmy z mężem chwile wychodnego, bo coś czuje ze długo okazji nie będzie do wyjścia bez dzieciarni i powiem wam ze się do tego nie nadaje, miałam może tydzień spokoju z bólami brzucha i znowu jest to samo ... tylko sobie powtarzam jeszcze tydzień i mogę rodzic
w dodatku tak nisko czuje dziecko, taki ucisk czuje jakby mi miały wody zaraz odejść, dodatkowo ten ból okresowy podbrzusza, aż nospe wzięłam, tak mi się to nie podobało. A jeszcze z tydzień rodzic nie mam zamiaru
musze jeszcze butelki zamówić uprac wózek, fotelik, odgruzowac mieszkanie, gdzie tu rodzic
Lewusek masakra z tym ciśnieniem. .. dobrze ze juz marzec za pasem, ja tylko dni odliczam