reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
jeszcze niech śpią odpoczywają dziewuszki te, które mogą, a te, które muszą się dostosować do małych syrenek to tym bardziej
balladyna
Bar to wcześnie dzisiaj zaczelas : D ja sie wieczorem narobiłam, że jak wlazlam do łóżka to dziecko prosilam ""nie tej nocy" . Za to teraz taki spokoj w brzuchu że sie aż martwię : | Dobrze że południu jedziemy na ktg.
asieńkakk
to kciuki &&&
balladyna
dzięki Asik, uspokaja sie czlowiek jak widzi pikanie serduszka. choć nigdy jak tam jestem u żadnej kobiety nie ma akcji ; ) pewnie jak coś czują to czekają i na porodówke prosto a nie do poradni ; )
Mój juz lekko ożyl po czekoladce i soku pomarańczowym heh.
Fanti - będę mogła mieć dostęp do wątku fotkowego? skladam oficjalny wniosek <prosi>
Mój juz lekko ożyl po czekoladce i soku pomarańczowym heh.
Fanti - będę mogła mieć dostęp do wątku fotkowego? skladam oficjalny wniosek <prosi>
Bursztynek90
Dzien dobry!
Isia- to trzymamy kciuki by Bartus jednak tez mogl do domu pojechac!
Balladyna- daj znac jak tam ktg- choc zapewne dobrze a maluszek teraz chrapie badz odpoczywa bo ciezkim wczorajszym dniu.
Piszecie wiecznie o tym jedzeniu az orzez golabki sie poplakalam ja kolejny dzien na chrupkach kukurydzianych bo tylko po tym w miare funkcjonuje.
Zaraz dzwonie do mojej dr zapytac czy jechac do szpitala zas czy nie bo dodatkowo problem z moczem sie rozwinal... Ahhh... Ja nie wiem 39 tyg ciazy bylo cudowne... Zero dolegliwosci. Czulam sie rewelacyjnie.... Az tu nagle... Booom! odezwe sie pozniej [emoji8]
Isia- to trzymamy kciuki by Bartus jednak tez mogl do domu pojechac!
Balladyna- daj znac jak tam ktg- choc zapewne dobrze a maluszek teraz chrapie badz odpoczywa bo ciezkim wczorajszym dniu.
Piszecie wiecznie o tym jedzeniu az orzez golabki sie poplakalam ja kolejny dzien na chrupkach kukurydzianych bo tylko po tym w miare funkcjonuje.
Zaraz dzwonie do mojej dr zapytac czy jechac do szpitala zas czy nie bo dodatkowo problem z moczem sie rozwinal... Ahhh... Ja nie wiem 39 tyg ciazy bylo cudowne... Zero dolegliwosci. Czulam sie rewelacyjnie.... Az tu nagle... Booom! odezwe sie pozniej [emoji8]
Elisse co do chorob to od wrzesnia byl spokoj. W styczniu sie zaczelo i ciagnie do teraz.na zmiane chorujemy :/. Fanti,tak do cc jest znieczulenie podpajeczynowkowe. Od polowy nic nie czujesz. Isia to Ci powiem,ze wygode tam masz.ze tak mozesz oddac dziecko poloznym. Zazwyczaj kaza sie zajmowac dzieckiem samemu. Ja szykuje dzieci jednego do przedszkola a z drugim jade do osluchania. Laski trzese portkami! To juz jutro!
reklama
Bursztynek90
Volka! Z blizniakami dalas rade to teraz tym bardziej dasz! ale kciuki zacisniete caly czas!