reklama
balladyna
Fanka BB :)
Asienka- faaajna, ja mam krotkie włosy i czasami wzdycham do dlugich.
Sarna- kurcze zmartwienie, ale najważniejsze ze juz dziecko donoszone. Zagrozenie daje we wczesnej ciąży.
Chyba jak pytają czy skora nie swędzi to pod kątem tej choroby. Mnie często pytali gin. o to, a teraz robilam jeszcze proby wątrobowe i nie wiedziałam po kiego grzyba skoro to już końcówka.
Sarna- kurcze zmartwienie, ale najważniejsze ze juz dziecko donoszone. Zagrozenie daje we wczesnej ciąży.
Chyba jak pytają czy skora nie swędzi to pod kątem tej choroby. Mnie często pytali gin. o to, a teraz robilam jeszcze proby wątrobowe i nie wiedziałam po kiego grzyba skoro to już końcówka.
asieńkakk
Isia, Bursztynek, Sarna, jak tam noc minęła? Nic się nikomu nie zaczęło?
kto jeszcze w szpitalu, kto wychodzi, kto zostaje? Serduszko jak sytuacja?
jak Wasze pociechy? OBCHÓD ROBIMY!
kto jeszcze w szpitalu, kto wychodzi, kto zostaje? Serduszko jak sytuacja?
jak Wasze pociechy? OBCHÓD ROBIMY!
asieńkakk
no Lewusek ja też przed ciążą na nadciśnienie brałam, ale w ciąży kazali odstawić i obserwować, a na to tętno, że dopóki nie będzie jeszcze wyższe to też bez leków
KubusiowaMama
Lewusek a jaki w smaku jest rozmrozony twarog? Nie ma roznicy? Bo w Norwegii tez twarogu brak a ja tak uwielbiam nalesniki z nim...
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
asieńkakk
Balladyna, ja od dziecka bybyłam
ścinana albo na pazia, albo na jeżyka przez moją Mamę :/ odkąd zaczęłam mieć na to wpływ to już zawsze chciałam mieć długie niestety muszę codziennie myć bo tak się przetłuszczają, ale na krótko to się obetnę dopiero jak mnie ktoś zmusi mój też lubi długie mam nadzieję, że po ciąży za bardzo nie ucierpią bo na początku ciąży strasznie wypadały i i tak są mizerne w porównaniu do tego co było kiedyś ehh...
ścinana albo na pazia, albo na jeżyka przez moją Mamę :/ odkąd zaczęłam mieć na to wpływ to już zawsze chciałam mieć długie niestety muszę codziennie myć bo tak się przetłuszczają, ale na krótko to się obetnę dopiero jak mnie ktoś zmusi mój też lubi długie mam nadzieję, że po ciąży za bardzo nie ucierpią bo na początku ciąży strasznie wypadały i i tak są mizerne w porównaniu do tego co było kiedyś ehh...
Lewusek
Ja kupuję pakowany po 250 g z Piątnicy albo z mlekowity.Smak identyczny .Mroze od razu jak przywoze z polskiLewusek a jaki w smaku jest rozmrozony twarog? Nie ma roznicy? Bo w Norwegii tez twarogu brak a ja tak uwielbiam nalesniki z nim...
reklama