reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Asienka- faaajna, ja mam krotkie włosy i czasami wzdycham do dlugich.
Sarna- kurcze zmartwienie, ale najważniejsze ze juz dziecko donoszone. Zagrozenie daje we wczesnej ciąży.
Chyba jak pytają czy skora nie swędzi to pod kątem tej choroby. Mnie często pytali gin. o to, a teraz robilam jeszcze proby wątrobowe i nie wiedziałam po kiego grzyba skoro to już końcówka.

Lewusek a jaki w smaku jest rozmrozony twarog? Nie ma roznicy? Bo w Norwegii tez twarogu brak a ja tak uwielbiam nalesniki z nim...:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Balladyna, ja od dziecka bybyłam
ścinana albo na pazia, albo na jeżyka przez moją Mamę :/ odkąd zaczęłam mieć na to wpływ to już zawsze chciałam mieć długie :D niestety muszę codziennie myć bo tak się przetłuszczają, ale na krótko to się obetnę dopiero jak mnie ktoś zmusi :p mój też lubi długie :) mam nadzieję, że po ciąży za bardzo nie ucierpią bo na początku ciąży strasznie wypadały i i tak są mizerne w porównaniu do tego co było kiedyś ehh...

Lewusek a jaki w smaku jest rozmrozony twarog? Nie ma roznicy? Bo w Norwegii tez twarogu brak a ja tak uwielbiam nalesniki z nim...:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ja kupuję pakowany po 250 g z Piątnicy albo z mlekowity.Smak identyczny .Mroze od razu jak przywoze z polski :)

reklama
Do góry