reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
Isia bidulko i dlatego też się boję cesarki... Bursztynek, mam nadzieję, że już Cię nie czyści i odpoczniesz trochę
clodi
Widze że noce coraz spokojniejsze. Ja już tylko 2 razy na siku wstaje a przez to że tyle sie najem tych tabletek na spadek ciśnienia to szybciej zasypiam.
Isia No niestety tak to jest po cesarce a jeszcze jak sie karmi to masakra, ja miałam łokcie zdarte aż do krwi od takiego podpierania przy wstawaniu z łóżka
Isia No niestety tak to jest po cesarce a jeszcze jak sie karmi to masakra, ja miałam łokcie zdarte aż do krwi od takiego podpierania przy wstawaniu z łóżka
Elisse od dziś bez tabletek
Asienka super ze remont bliżej końca bo termin też już coraz bliżej
Lewusek dawaj znać jak tam ciśnienie
Mnie jakiś koszmar obudził wstałam siusiu i już zasnąć nie mogłam bo głodna byłam więc jem z moim śniadanie on do pracy a ja za sprzątanie wczoraj łóżko w gościnnym złożyliśmy i koniec leżenia jak coś to tylko w sypialni
Asienka super ze remont bliżej końca bo termin też już coraz bliżej
Lewusek dawaj znać jak tam ciśnienie
Mnie jakiś koszmar obudził wstałam siusiu i już zasnąć nie mogłam bo głodna byłam więc jem z moim śniadanie on do pracy a ja za sprzątanie wczoraj łóżko w gościnnym złożyliśmy i koniec leżenia jak coś to tylko w sypialni
Lewusek
Nocki na forum faktycznie spokojniejsze jak na razie .
Isia nie musisz miec wyrzutow sumienia . Sama musisz dojsc do siebie . Kazdy inaczej przechodzi porod naturalny i cesarke.Szczesliwa mama to i szczesliwy synus.
Mnie to cisnienie spadlo po 2 godzinkach. Pierwszy raz takie wysokie bylo w tej ciazy i to na spaniu mnie zlapalo.Moj siedzial i mierzyl mi cienienie co chwilke biedny .Nie spal do 2 a o 5 wstawal do pracy .Zobaczymy jak w dzien dzis bedzie .
Isia nie musisz miec wyrzutow sumienia . Sama musisz dojsc do siebie . Kazdy inaczej przechodzi porod naturalny i cesarke.Szczesliwa mama to i szczesliwy synus.
Mnie to cisnienie spadlo po 2 godzinkach. Pierwszy raz takie wysokie bylo w tej ciazy i to na spaniu mnie zlapalo.Moj siedzial i mierzyl mi cienienie co chwilke biedny .Nie spal do 2 a o 5 wstawal do pracy .Zobaczymy jak w dzien dzis bedzie .
Lewusek
Bar cisza przed burzą bo marzec za pasem
Oby nam wszystkim łatwo poszlo bez komplikacji i niepotrzebnych stresow.
Musze wstac Pauline budzić a tak mi sie nie chce po tej nocy .
Wogole brzuch trochę boli i krzyz tez .Jak pojdzie do szkoly walnę sie spac dalej bo jestem nie do zycia.
Oby nam wszystkim łatwo poszlo bez komplikacji i niepotrzebnych stresow.
Musze wstac Pauline budzić a tak mi sie nie chce po tej nocy .
Wogole brzuch trochę boli i krzyz tez .Jak pojdzie do szkoly walnę sie spac dalej bo jestem nie do zycia.
reklama
clodi
Lewusek właściwie to nie pamietam, byłam w takiej panice że nie zwróciłam uwagi, chciałam jak najszybciej do szpitala dojechać, ale strasznie mnie głowa bolała i słabo mi było.
Teraz mam 154/92 i puls 135, zjadłam tabletki i leże oby tylko do 1 marca dotrwać, dzidek wariuje i ma czkawkę a ja chyba już nie zasnę. Mama ma dzisiaj gołąbki robić z ziemniakami i nie mogę sie doczekać a taka głodna jestem że chyba idę coś zjeść
Teraz mam 154/92 i puls 135, zjadłam tabletki i leże oby tylko do 1 marca dotrwać, dzidek wariuje i ma czkawkę a ja chyba już nie zasnę. Mama ma dzisiaj gołąbki robić z ziemniakami i nie mogę sie doczekać a taka głodna jestem że chyba idę coś zjeść