reklama
Isia czyli jednak przeciągają do końca. A udał się mężowi chociaż przemyt? Zjadłas coś?
Jak Zuza- macie opiekę dla niej na tak długo?
Trzymaj się kochana dzielnie. Ja nie puszczam jak obiecałam &&&&
Chrobek co z Tobą? Odezwij się. Wracasz do domku do Hani czy jednak rodzisz już? Za Ciebie też trzymamy kochana
Asieńka myślałam dziś o tobie. Coś mi pasowało że u Ciebie też akcja się zaczęła. A tu proszę czekasz na IP.
Trzymam i za Ciebie kciuki żeby było wszystko ok. Mam nadzieję że nic wam obojgu się przez tą biegunkę nie stało. A ludźmi się nie przejmuj. zwłaszcza Ty wiesz że nie ma wstydliwych tematów są niebezpieczne sytuacje a biegunka to nie wstyd tylko niebezpieczeństwo.
Jak Zuza- macie opiekę dla niej na tak długo?
Trzymaj się kochana dzielnie. Ja nie puszczam jak obiecałam &&&&
Chrobek co z Tobą? Odezwij się. Wracasz do domku do Hani czy jednak rodzisz już? Za Ciebie też trzymamy kochana
Asieńka myślałam dziś o tobie. Coś mi pasowało że u Ciebie też akcja się zaczęła. A tu proszę czekasz na IP.
Trzymam i za Ciebie kciuki żeby było wszystko ok. Mam nadzieję że nic wam obojgu się przez tą biegunkę nie stało. A ludźmi się nie przejmuj. zwłaszcza Ty wiesz że nie ma wstydliwych tematów są niebezpieczne sytuacje a biegunka to nie wstyd tylko niebezpieczeństwo.
arusiowa
Fanka BB :)
Isia zaraz okaże się że mój sen był proroczy- oni Cię przekładają i przekładają, żebyś z nerwów urodziła naturalnie A tak serio współczuję.... Domyślam się co za wkurw musi Cię teraz ogarniać...
manka podobno tens przywędrował do nas z UK, także pewnie u was to standard
bar ale z Ciebie wamp Osobiście nie zniosłabym czerwonej pomadki na własnych ustach, ale Tobie twarzowo
manka podobno tens przywędrował do nas z UK, także pewnie u was to standard
bar ale z Ciebie wamp Osobiście nie zniosłabym czerwonej pomadki na własnych ustach, ale Tobie twarzowo
asieńkakk
badania pobrane, kroplówa leci, bardzo miła pani dr, przypuszcza wirusa jakiegoś raczej niż listeriozy i salmonelle bo nie mam gorączki ani wymiotów. Trochę się uspokoiłam dzięki za wsparcie <3
Isia trzymaj się tam, ja też solidarnie z Tobą nic dziś przełknąć nie mogłam :-*
Isia trzymaj się tam, ja też solidarnie z Tobą nic dziś przełknąć nie mogłam :-*
MłodaMama93
Gratuluję rozpakowanym kobietom :* :* !!!!
Isia ale jaja tyle czasu... :/ trzymaj się tam!
Bar bra ale seksowna mamusia z Ciebie ^^ !
Asienka! Nic się nie martw! Ja jak byłam z wrzodem który mi urósł na posladku (był operowany) też MÓWIŁAM na korytarzu co MI DOLEGA... :/ najważniejsze jest twoje zdrowie i dzidziusia :* a reszta może Cię cmoknac[emoji14]
Ja byłam dzisiaj w moim wspaniałym zakładzie pracy i jestem taka ,szczęśliwa' ze rozwolnienia za chwilę dostanę
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Isia ale jaja tyle czasu... :/ trzymaj się tam!
Bar bra ale seksowna mamusia z Ciebie ^^ !
Asienka! Nic się nie martw! Ja jak byłam z wrzodem który mi urósł na posladku (był operowany) też MÓWIŁAM na korytarzu co MI DOLEGA... :/ najważniejsze jest twoje zdrowie i dzidziusia :* a reszta może Cię cmoknac[emoji14]
Ja byłam dzisiaj w moim wspaniałym zakładzie pracy i jestem taka ,szczęśliwa' ze rozwolnienia za chwilę dostanę
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
reklama
CieńWielkiejGóry
Asienka &&& zeby pobadali i zeby bylo ok i puscili do domu. .
Chrobek jak tam? Bo chyba sie dlugo nie odzywalas ...
Isia oj biedna ze cie tak przetrzymuja...
Maya oby szybko do domu was puscili.
Chrobek jak tam? Bo chyba sie dlugo nie odzywalas ...
Isia oj biedna ze cie tak przetrzymuja...
Maya oby szybko do domu was puscili.