reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia czyli jednak przeciągają do końca. A udał się mężowi chociaż przemyt? Zjadłas coś?
Jak Zuza- macie opiekę dla niej na tak długo?
Trzymaj się kochana dzielnie. Ja nie puszczam jak obiecałam &&&&

Chrobek co z Tobą? Odezwij się. Wracasz do domku do Hani czy jednak rodzisz już? Za Ciebie też trzymamy kochana :)

Asieńka myślałam dziś o tobie. Coś mi pasowało że u Ciebie też akcja się zaczęła. A tu proszę czekasz na IP.
Trzymam i za Ciebie kciuki żeby było wszystko ok. Mam nadzieję że nic wam obojgu się przez tą biegunkę nie stało. A ludźmi się nie przejmuj. zwłaszcza Ty wiesz że nie ma wstydliwych tematów są niebezpieczne sytuacje a biegunka to nie wstyd tylko niebezpieczeństwo.

Isia zaraz okaże się że mój sen był proroczy- oni Cię przekładają i przekładają, żebyś z nerwów urodziła naturalnie :p A tak serio współczuję.... Domyślam się co za wkurw musi Cię teraz ogarniać...
manka podobno tens przywędrował do nas z UK, także pewnie u was to standard ;)
bar ale z Ciebie wamp :cool2:Osobiście nie zniosłabym czerwonej pomadki na własnych ustach, ale Tobie twarzowo ;)

Jezu Isia czemu oni Cie tak przetrzymuja? Matko Ty tam umrzesz z glodu i pragnienia :(. Asienka nie daj sie wywalic!

W przyszlym tygodniu mam wizyte wiec zapytam poloznej co i jak ze znieczuleniami ;)

Asienka walcz tam o przyjecie. Z reszta to nie jest jakies Twoje 'widzimisie' - masz esa od ginka wiec walcz o swoje ;)

badania pobrane, kroplówa leci, bardzo miła pani dr, przypuszcza wirusa jakiegoś raczej niż listeriozy i salmonelle bo nie mam gorączki ani wymiotów. Trochę się uspokoiłam :) dzięki za wsparcie <3
Isia trzymaj się tam, ja też solidarnie z Tobą nic dziś przełknąć nie mogłam :-*

Gratuluję rozpakowanym kobietom :* :* !!!!

Isia ale jaja tyle czasu... :/ trzymaj się tam!

Bar bra ale seksowna mamusia z Ciebie ^^ !

Asienka! Nic się nie martw! Ja jak byłam z wrzodem który mi urósł na posladku (był operowany) też MÓWIŁAM na korytarzu co MI DOLEGA... :/ najważniejsze jest twoje zdrowie i dzidziusia :* a reszta może Cię cmoknac[emoji14]
Ja byłam dzisiaj w moim wspaniałym zakładzie pracy i jestem taka ,szczęśliwa' ze rozwolnienia za chwilę dostanę :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry