reklama
arusiowa
Fanka BB :)
Ależ akcje przespalam Młoda ciebie strach się bać! Gawniara pewnie nie domyslila się ze ma do czynienia z wielorybem w 9tym miesiącu, który już się więcej nie rozwielorybi a w dodatku trafiła ma wieloryba cierpiącego z powodu odstawienia treningów, który wreszcie musiał na kimś rozładować skumulowaną energię dziunia na przyszłość zastanowi się 10 razy zanim kogoś bezczelnie objedzie...
Serduszko a Ty usunęłaś na tym tensie czy jak, że się nie odzywasz ? Normalnie relacjonujesz poród w taki sposób ze pierwszy raz w życiu zazdroszczę komuś, że rodzi musze zrobić rozeznanie czy u mnie w mieście mają te cudo. Mam nadzieje że synek juz po drugiej stronie brzucha, a dzielna reporterka odsypia
Pamiętacie jak pisałam o koleżance która niedawno urodziła córę 4400 naturalnie? Teraz dopowiedziala że bez znieczulenia (było za późno żeby podać jak zjawiła się na porodowce) i bez nacięcia... Także kurde reguły nie ma
A ki się Isia i fanti pół nocy śniły, że obie miały mieć dziś cc, z tym ze isie na siłę trzymali do wywołania naturalnego, a fanti gdzieś się ukrywała po kątach żeby jej jeszcze nie cięli
Serduszko a Ty usunęłaś na tym tensie czy jak, że się nie odzywasz ? Normalnie relacjonujesz poród w taki sposób ze pierwszy raz w życiu zazdroszczę komuś, że rodzi musze zrobić rozeznanie czy u mnie w mieście mają te cudo. Mam nadzieje że synek juz po drugiej stronie brzucha, a dzielna reporterka odsypia
Pamiętacie jak pisałam o koleżance która niedawno urodziła córę 4400 naturalnie? Teraz dopowiedziala że bez znieczulenia (było za późno żeby podać jak zjawiła się na porodowce) i bez nacięcia... Także kurde reguły nie ma
A ki się Isia i fanti pół nocy śniły, że obie miały mieć dziś cc, z tym ze isie na siłę trzymali do wywołania naturalnego, a fanti gdzieś się ukrywała po kątach żeby jej jeszcze nie cięli
sylvi1979
Witam się i ja, zła i niewyspana, nie lubię chyba pełni..
syn araz do szkoły to może jeszcze się zdrzemnę przed wizyta u fryzjera,
Serduszko, mam nadzieję, że już po wszystkim i tulisz dzidzię Isia powodzenia, będzie dobrze!
Chrobek, może czop u ciebie?
syn araz do szkoły to może jeszcze się zdrzemnę przed wizyta u fryzjera,
Serduszko, mam nadzieję, że już po wszystkim i tulisz dzidzię Isia powodzenia, będzie dobrze!
Chrobek, może czop u ciebie?
marcowa 07
Chrobek, odszedł czop, teraz trzeba czekać aż sytuacja się rozwinie Za Tobą już 39 tyg.
marcowa 07
Idę jeszcze do krainy snów do usłyszenia
Arusiowa u mnie by to było normąA ki się Isia i fanti pół nocy śniły, że obie miały mieć dziś cc, z tym ze isie na siłę trzymali do wywołania naturalnego, a fanti gdzieś się ukrywała po kątach żeby jej jeszcze nie cięli
Serduszko trzymam do puki się nie odezwiesz.
Isia za Ciebie też trzymam do odwołania :*
Chrobek spokojnie. Czop moze odejsc nawet 2 tyg.przed terminem. Gorzej jakby to wody byly. Serrduszko pewnie juz po . Isia kciukasy! Daj znac jak tylko bedziesz mogla. My powooli wstajemy zeby wyprawic dzieci do przedszkola.
asieńkakk
Kurde zastanawiam się czy jakichś badań nie zrobić? W kierunku listeriozy? Już nie wiem sama czemu to nie przechodzi, napiszę do mojego gina chyba. Nie chcę sieć paniki, ale 3 dni kilkanaście razy dziennie i 4 dziś nie zapowiada się, żeby miało być lepiej
reklama