reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
Serduszko jesteś niesamowita oby poszło szybko!
Isia moj maz mi mowi,ze jak na czczo to nawet wody nie mozna. Kurde gin cos rano mowil,ze mam nie jesc i nie pic od rana,ale czy wody tez to nie pytalam. Fanti ja pierwsza cesarke mialam po kolacji.bo mnie tak nagle wzielo.ale wahali sie troche czy mi robic. Na nast.dzien zygalam jak pies.
MłodaMama93
Fanti jedna stała wryta i się nawet nie ruszyła a ta co najwięcej miała do powiedzenia była cała blada i dukala jakieś przepraszam
Ma szczęście ze jestem w ciąży bo by się tam krew polala
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Ma szczęście ze jestem w ciąży bo by się tam krew polala
MłodaMama93
Serduszko trzymam kciuki mocno! :*
elisse
Sarna wszystkiego najlepszego dla córki
Serduszko powodzenia. Też chcę mieć taki humor na porodówce.
Isia ja bym wodę piła może nie litrami, ale trochę.
Młoda to mają panny nauczkę jak same zostaną wielorybami, to im się łyso zrobi.
Serduszko powodzenia. Też chcę mieć taki humor na porodówce.
Isia ja bym wodę piła może nie litrami, ale trochę.
Młoda to mają panny nauczkę jak same zostaną wielorybami, to im się łyso zrobi.
Bursztynek90
Serduszko! Widze, ze dla pierworodek relacje zdajesz kochana jestes!
Trzymam kciuki za Ciebie i meza:* badzcie dzielni!
Chrobek- Fanti ma racje. Mizliwe, ze jeszcze czas Ja dzis na wizycie az zapytalam czy ten czop jest widoczny czy tylko kawalek odpadl bo to juz 11 dni minelo... To czopa nie ma kompletnie ale rozwarcia tez. Jedyne ostrzezenie jakie dostalam to by uwazac by infekcje sie nie przypaletaly. I jak tylko poczuje swedzenie by dac jej znac bo teraz musze uwazac.
A Zuza jak siedziala w srodku tak siedzi dalej
Sarna- sto lat dla "starszej siostry" co do terminu i ostatniej @ to ja mam praktycznie jak Ty. Napisz mi prosze jak u Ciebie cykle wygladaly.
Chrobek Ty rowniez bo niby daty @ tak samo a jednak w terminie rozbieznosc macie
Bede sie kierowac Waszymi terminami
Trzymam kciuki za Ciebie i meza:* badzcie dzielni!
Chrobek- Fanti ma racje. Mizliwe, ze jeszcze czas Ja dzis na wizycie az zapytalam czy ten czop jest widoczny czy tylko kawalek odpadl bo to juz 11 dni minelo... To czopa nie ma kompletnie ale rozwarcia tez. Jedyne ostrzezenie jakie dostalam to by uwazac by infekcje sie nie przypaletaly. I jak tylko poczuje swedzenie by dac jej znac bo teraz musze uwazac.
A Zuza jak siedziala w srodku tak siedzi dalej
Sarna- sto lat dla "starszej siostry" co do terminu i ostatniej @ to ja mam praktycznie jak Ty. Napisz mi prosze jak u Ciebie cykle wygladaly.
Chrobek Ty rowniez bo niby daty @ tak samo a jednak w terminie rozbieznosc macie
Bede sie kierowac Waszymi terminami
Serduszko1
Tak to pierwsza relacja na zywo....
Kochane u mnie 5 cm. Skurcze znośne co 2 min. Dostałam urządzenie do elektrostymulacji na kręgosłup. TENS. Laski to jest cudowne!!! Bol przy skurczu niemalże zerowy.... Tak to ja mogę rodzic codziennie... Humor nadal dopisuje. :-)
Kochane u mnie 5 cm. Skurcze znośne co 2 min. Dostałam urządzenie do elektrostymulacji na kręgosłup. TENS. Laski to jest cudowne!!! Bol przy skurczu niemalże zerowy.... Tak to ja mogę rodzic codziennie... Humor nadal dopisuje. :-)
reklama
Alez naskrobalyscie !
Serduszko strasznie mocno trzymam kciuki !! Chcialabym miec taki humor podczas porodu jak masz teraz
Super relacje zdajesz :*
Sarna sto lat dla corci !
Mlodamama hahaha ! Rozwalilas system ta akcja Nastepnym razem moze przemysla czy wypowiedziec cos na glos czy zachowac dla siebie
Serduszko strasznie mocno trzymam kciuki !! Chcialabym miec taki humor podczas porodu jak masz teraz
Super relacje zdajesz :*
Sarna sto lat dla corci !
Mlodamama hahaha ! Rozwalilas system ta akcja Nastepnym razem moze przemysla czy wypowiedziec cos na glos czy zachowac dla siebie