reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja ostatnia @ 4.06 i mam termin 11.03 :)
Poziomka gratulacje!!!!
Isia ja już dziś wpisze cie na listę a potem uzupełnię ja się odezwiesz po cc :) i trzymam & & &
Ja pojadlam czekam aż pranie się skończy to powiesze i odpoczywam :) standardowo :p

reklama
Poziomka gratuluję! :)

Bursztynek tymi późniejszymi usg nie ma się co sugerować bo tam termin zależy od wymiarów dziecka. Ja mam na 26.03 termin wg om a na ostatnim usg mi na 14.03 wyszedł bo maluch duży.

Isia żebyś Ty nie zapomniała na tą cc pojechać w tym szale remontowym.

U mnie też wyraźnie widać różnicę pomiędzy twardnieniem brzucha a wypinaniem dupki.

Dzisiaj była u mnie manikiurzystka, zrobiła mi paznokcie u rąk i nóg. Mimo że w domu to umęczyłam się siedzeniem tyle czasu w jednej pozycji. Teraz się zastanawiam nad mobilnym fryzjerem :)

Poziomka gratulacje :) w którym szpitalu rodzilas? Czekamy oczywiście na zdjęcie synusia ;)

Clodi czyli pewnie będzie powtórka z rozrywki? Kurcze moja szyjka strasznie powoli się rozwierala, mam nadzieje ze będzie szybciej to trwało, ciekawe czy 2 porody mogą się aż tak roznic

Serduszko a ty co tam kombinujesz? ;)

Isia ha ha no ja mam to samo co arusiowa - toż to już jutro się dowiemy czy to Bartuś czy nie Bartuś ;) a ty tu zamiast o stresie to o meblach piszesz ;)

Arusiowa u mnie dziec robiony 27, Lalka zrobiona 26 i tego 26 9 miesięcy później się urodziła

Bursztynek u mnie na termin z usg nigdy nie patrzyli, rozbieżności były na poziomie kilku dni, także zawsze był brany pod uwagę termin z om

Co do skurczy fajne są jak dochodzą do 140 np, przynajmniej coś się dzieje wtedy, a nie tylko straszą :sorry:

Mi też wiecznie gorąco! A bez kołdry nie zasne i bądź tu mądry ;)

To ja ostatnio patrze w kartę na wizycie, a tu temin 18, ale luty ;) mając ostatnia @ 11 czerwca chyba nie bardzo ;)

Ostatnia edycja:
No wlasnie z 1usg mam wpisane 11.03. Co najlepsze tyg ciazy wpisywane co wizyte do karty mam adekwatne do @. Czyli, ze termin na jutro. Tylko dzis wyszlo 39t5d. Juz glupieje. Nie mam pojecia jak licYc by Zuzy za dlugo nie przenosic.

Bursztynek a ty cykle regularne miałaś? Bo jeśli regularne i om 23.05 to termin na koniec lutego jak najbardziej dobrze wyliczony.
To chyba mamy pretendentkę na 29.02 :p i powiem Ci, że do takiej zakreconej osobowości idealnie pasowałoby dziecko urodzone w takim zakreconym terminie ;)

No właśnie żeby nie przenosić mi to akurat nie grozi bo mi się zgadza więc wiem kiedy co i jak resztę zostawiam Grzesiowi :)
Cień Zebrzydowice? koło Rybnika?

Poziomka gratulacje :)

Isia to jutro wielki dzień :) ciekawa jestem jak prezentuje się pokój Zuzki.

Kadi o matko. Jakie przeżycia :eek:

Fanti to w takim razie na kiedy masz termin? Ja już się pogubiłam ;) lekarza masz po prostu jedynego w swoim rodzaju :D

Cocosh szybkiego powrotu do zdrowia. Rodzenie jak jest się chorym, to nic fajnego.

Kkasia też miałam cc i kaszel, psikałam. Teraz zrobię wszystko by być zdrowa, gdybym miała cc.

Ja dzisiaj miałam masaż na szkole rodzenia. W końcu plecy mnie nie bolą :)

reklama
poziomka- gratulacje :) ale Cię wymęczyli

Ja was podczytuje z laktatorem w ręku, mała tak mi pogryzła brodawkę że muszę ściągać mleko z prawej piersi. Boję się jej ją dać.I siedzę jak krowa i ciągnę :D

Do góry