reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Jeeezu maz ma wylaczony tel. Watpie zeby spali do tej pory. Jak ja nie lubie takich sytuacji. Nie wiem co sie dzieje. Kumpla meza juz tam wyslalalm,bo az mnie brzuch zaczal bolec z nerwow :(. Asienka nie chce nic mowic,ale albo jakas jelitowka albo Cie czysci prdzedcporodem! Bursztynek mowisz,ze takie domowe koty tez raz w roku sie szczepi? To moze zaszczepie teraz ta moja zanim jeszcze dzidzia sie urodzi hmmm. Cien to u Ciebie lepiej idzie niz u mnie. Jutro pewnie rano mi moj lekarz zrobi jeszcze badanie czy szyjka nie ruszyla i jak nie to wypisze do domu. A u Ciebie jak z szyjka? ONA no to jestesmy na tym samym etapie a moj bączek dopiero 3000-3100 :p.

reklama
Hey dziewczynki.Nie mam kiedy podczytac więc jeśli są nowe mamusie to serdeczne gratulacje i kciuki za kolejne łatwe porody☺
Dziękuję za wczesniejsze dobre słowa i kciuki,jak czytałam że tyle osób jest nam tak życzliwych to jakoś od razu zrobiło mi się lzej i zaczęłam wierzyć że będzie dobrze☺
Ale najważniejsze z Julcia jest już dużo lepiej, wyszła już z inkubatorka,wyniki ma lepsze i co najlepsze może już być przy mnie,wozę ja tylko na leki☺Dostaje nadal antybiotyki na tą niedodme płuc i mamy nadzieję że nie rozwinie się zapalenie płuc.Niestety musimy tu jeszcze trochę zostać ponoc minimum do środy,zobaczymy jeszcze.
Malutka jest strasznie kochana,ładnie już cycuje a ja nie mogę się na nią napatrzec,jest zupełnie inna niż rodzeństwo ☺
Ciężko mi tutaj bo strasznie tęsknię za dzieciakami,wczoraj jak mnie odwiedzili to aż się rozplakalam za nimi jak już sobie poszli,no ale cóż jakos musimy wytrzymac☺

Maya a jakie masz duze dzieci? I wpuscili tak wszystkich do szpitala? Dobrze,ze z malutka lepiej. Juz niedlugo bedziecie sie tuloc w domku :)

Maya juz niedługo będziecie w domku :-) :-) kciuki nadal trzymamy :-)
Mi jedna osoba ciśnienie podniosła i skurcze mam... Niewiem co ile szczerze nie liczę. Ale juz dawno mnie tak nikt w równowagi nie wyprowadził...

reklama
Hej

Clodi, Volka kciuki za Was

Serduszko a co się stało???

Maya super ze z małą już lepiej, niebawem będzie już w domku.
Wczoraj mnie tak bolał brzuch jak na okres, że nawet ruch nogą silnie odczuwalam.
Trzymajcie kciuki laski bym do środy nie rodziła, bo dziadek w środę idzie do szpitala i trzeba go zawieźć.

Do góry