reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bar- szczepionki u zwierzat sa aktywne max 2 lata. Ale i tak jest to naciagane wiec kazde zwierze domowe powinno byc szczepione co roku- na wszystkie choroby. Koszt to ok 80 zl za caly pakiet. Ale raz w roku na zwierzaka mozna wydac:)

Przy kiciusiach tez chyba sa zalecane dwie dawki w ciagu roku inwiwczas cenowo inaczej to wyglada.

Tym bardziej przy malych dzieciach.

I to bez znaczenia czy zwierzak spedza caly czas w domu. Wystarczy czasami jedna mucha by kicius badz piesel zalapaly jakas chorobe/infekcje. A tym bardziej choroby u zwierzakow same z siebie sie namnazaja jesli np chowa sie dwa koty/psy lub wiecej.

Ps. Zwierzaki domowe- mam na mysli koty, psy i te wieksze. Nie chodzi o chomika xD

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z rana... :) Nie rodzę, nic mi nie cieknie z kanalizy i ogólnie to czekam do marca. Proszę brać ze mnie przykład ;)

My się właśnie zbieramy i idziemy do zoo a później lenistwo w domku. Chociaż muszę pranie poskladac i wstawić nowe. No może troszeczkę ogarnąć hihihi

Witam sie z rana w czwartek Mężu z tesciem złożyli mi wreszcie komode co potem ma robic za przewijak a w piatek zrobili szafe dla dzieci ( potem fotki dodam ) a wczoraj przenosilam malego do nowej szafy i ubranka dzidzi ;) i jeszcze przemeblowanie u nas w pokoju no i w tym co szafa dla dzieci stoi tez trzeba bylo ogarnąć masakra... Bylam tak zmeczona ze padlam. Dziewczyny w szpitalach trzymajcie sie bedzie dobrze moze juz z dzidziami wyjdziecie.

Lewusek może to rzeczywiście od cisnienia te wymioty lepiej sprawdzic.

Lewusek ja jak miałam dwa tygodnie temu wyższe ciśnienie ,zadzwoniłam do swojej i mi powiedziała ,że jeśli wartość przekroczy 145na 95 mam jechać do szpitala i będą sprawdzać przepływy ,bo to niebezpieczne dla matki i dziecka . Jak będzie się utrzymywało to jedz lepiej sprawdź . A wymioty mogą być jak najbardziej od takiego ciśnienia -tym bardziej jak boli głowa przy tym

No ja po ktg.lekkie skurcze, ale nie tak duze jsk wczoraj po południu. Polozna mówiła ze cos idzie w kierunku porodu pomału. ..mam obserwować, jak sie skurcze nasila czy beda czesciej bądź regularne to zgłosić. I jakby co podlacza drugi raz ktg.

Kamka mam nadzieję ze jeszcze nie ;-) wolalabym poczekać jeszcze troche choc widze ze z dnia na dzien skurcze sie nasilaja.i to niekiedy właśnie promieniuje do pleców albo do nog ...

Hej.
Isia ja tez mam os paru dni duzo wiecej sluzu,czasami ze tak powiem az na papierze sie ledwo miesci.

Ja juz jestem 37+4,waga sie przerazilam,ale wazne ze rosnie bo balam sie po ostatniej wizycie,ja mowie do doktorki ze ile wazy?!:) mowie ze myslalam ze taka wage urodzeniowa bedzie miala a tu prosze:)

Ja jesteś cały czas na natamycynie więc ciężko sprawdzać śluz w czwartek 38 tc i kończę wszystkie tabletki wtedy będzie mi łatwiej obserwować

reklama
Do góry