reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Isia poplacz sobie. Lepiej ci się zrobi. Wyrzucisz z siebie emocje.
Wiecie że jutro pełnia? W pelnie rodzi najwięcej kobiet. Wiec z poniedzialku na wtorek może któraś się skusi ? ;)

reklama
Witam się z rana :-) :)

Widzę,że spokojnie bez porodów :)
Agiszonek, ciężko powiedzieć co to. Ja też zauważyłam,że jak dłużej pochodzę to dostaję "większej ilości śluzu/płynu/upławów" kto wie co to ..

My dziś też na obiadek do teściów :)

Ja nie mogę zadzwonić do swojej gin, bo raz że nie mam nr, jedynie do przychodni, a dwa, że to nie gin którą cokolwiek interesuje. Więc szczerze zazdroszczę Wam lekarzy, takich z sercem :)

Maya wszystko będzie dobrze :) Wszystkie trzymamy tu kciuki za Twoją Kruszynkę, więc nie może być inaczej.

Serduszko 3maj się! wiem,że nie łatwo w naszym stanie o wyprowadzenie z równowagi i nerwy, ale dla naszych Maluszków musimy być spokojne.

Mi zaczęła siara lecieć ..

Poziomka! powodzenia na wizycie :) też chciałabym wiedzieć ile waży moja córcia, niestety od 30 tyg. nie jest mi to dane ;)

Ja póki co nie mam żadnych objawów porodowych, po ostatniej wizycie jestem spokojniejsza i myślę że spokojnie doniosę do marca. Pewnie wszystkie urodzicie, a ja będę się kulać do 40 tyg.

Agiszonek, spokojnie, ta zwiekszona ilość wydzieliny to pewnie od większej aktywności ruchowej. Obserwuj się, odpoczywaj, ale nie nakręcaj się ze to wody, pod koniec ciąży podobno tak może być :)
Chyba ze intuicja podpowiada Ci co innego, to warto sprawdzić dla świetego spokoju na IP :)

Spokojnie dziewczyny . Ilość wydzieliny na tym etapie ciąży jest większa i to normalne ,a w szczególności gdy się coś porobi. .. ponoć gdy wody się Sącza to wygląda objętościowo jak kieliszek od wódki jakoś jednorazowo. Nie wiem ile w tym prawdy ,ale nie panikujcie ... ;)

My dziś na obiad do moich rodziców idziemy ,w końcu razem z mężem ;) ah jak fajnie ,że już w weekendy będzie w domu. ;) coś czuje ,ze to moje ostatnie wyjście do moich rodziców w tym gronie ,następne juz będzie z Alicja ;D

Cześć!

ja własnie posegregowałam resztę ubranek od koleżanki, ogarnełam trochę pokoik małej i wstawiłam pranie reszty ciuszków. i opadlam z sił...
Agiszonek, mówisz, że pełnia? Mój M ma 24.02 urodziny, w sumie to miałby fajny prezencik jakby coś, ale jednak wolę poczekać.
U mnie też więcej śluzu, ale to przez globulki pewnie. No i od wczoraj pojawiają się jakieś kłucia na dole po prawej stronie. Mała wczoraj była aktywna, a dziś chyba odpoczywa.

Maya, super że z maleństwem ok, może niedługo was wypuszczą, a tęsknotę doskonale rozumiem, ja też nie wiem jak sobie poradzę, tym bardziej, że w moim szpitalu chyba dzieci nie wpuszczają.. Więc jedynie mam nadzieje na szybkie wyjście.

Cień i Volka, trzymam kciuki za jutrzejsze wyjście, zawsze to w domku lepiej, ja nienawidze szpitali.

Idę robić jakiś szybki obiad, mam mięso mielone, więc pewnie mielone na szybko:)

reklama
Spokojnie dziewczyny . Ilość wydzieliny na tym etapie ciąży jest większa i to normalne ,a w szczególności gdy się coś porobi. .. ponoć gdy wody się Sącza to wygląda objętościowo jak kieliszek od wódki jakoś jednorazowo. Nie wiem ile w tym prawdy ,ale nie panikujcie ... ;)

My dziś na obiad do moich rodziców idziemy ,w końcu razem z mężem ;) ah jak fajnie ,że już w weekendy będzie w domu. ;) coś czuje ,ze to moje ostatnie wyjście do moich rodziców w tym gronie ,następne juz będzie z Alicja ;D

Staram sie nie panikowac. ..ja właśnie nic nie robie, najpierw siedzialam na krzesle i czytałam, wstalam i krzeslo mokre łącznie z koszula na dole i między nogami.teraz lezalam i zas mokre.ale ok moze to pot bo sluz nie bo to woda

Do góry