reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja noc mialam paskudna .Tez mnie cisnienie meczy teraz 144/97 i ja dzis do poludnia nie spadnie to jade na ip sparwdzic czy nie ma bialka w moczu .Glowa cala noc boli .Zastanawialam sie czy te wymioty wczoraj z cisnienia nie byly a nie z zelaza.Wczoraj nie wzielam zelaza wieczorem zeby sprawdzic jak rano bedzie .Stresa mam bo jak mnie zostawia to bedzie problem z Paulinka :(

reklama
Isia ja miałam czop podobny do wydzieliny tylko z krwią i bardziej gęste to było. Ale ponoć to wygląda bardziej jak galaretka jakas. . Wiec może to zwiększona ilość wydzieliny u Ciebie ... ja jak się przemęczenie to mi więcej leci wtedy

Clodi trzymaj się :* i dawaj znać
Serduszko ty to masz masakre i twoje biedne dzieci cały czas pod górkę :(
Ja czekam na śniadanie ale mój na razie w WC siedzi :/
U mnie też się nie zanosi na poród i jest ok :)
Ja muszę też do weterynarza jechać bo moja kotka ma brudne paznokcie a coś nie chce dać mi się ogarnąć smyczy na mnie wrrr:) ja już nie muszę szczepić bo moje nie wychodzą i mają już wszystkie szczepionki tylko odrobaczamy co pół roku :)
Bar a nam mówiła, że nawet jak koty w domu to na butach możesz coś przynieść i dlatego. Cocosh a u Ciebie jak jest?

kurde mnie ciągle goni :( już piecze wszystko niemiłosiernie i krwi trochę :/ masakra

serduszko no ja nie wiem ciągle pod górkę kurcze :( zdrówka dużo dla chłopaków!

Fanti rodzisz? :p

Maya, jak tam niunia Twoja? Nic nie piszesz?

reszta świeżo upieczonych Mamuś, jak noc ? :)

Isia czop jest ciagnacy. Taka galareta. Jesli odchodzi po kawałku to jest go niewiele. Jesli w calosci to dosc sporo. Mi odszedl teraz calkowicie przezroczysty ale moze tez odejsc podbarwiony krwią albo z kawalkami jakby żyłek. Jest całkowicie inny niz normalna wydzielina.

My sie z synkiem dopiero obudzilismy:) teraz szybkie sniadanko i na spacer:)

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Dzięki KubusiowaMama :) brzuch też mi twardnieje i zastanawiam się że chyba muszę przyspieszyć z przenoszeniem Zuzki do nowego pokoju... jeszcze dwa dni z brzuszkiem mi zostały ;)

Zobaczymy jak teraz na wizycie będzie zapytam znowu ale to jest jedna i ta sama szczepionka żadnych innych chorób tylko te co wcześniej więc też mi się wydaje bez sensu ale zapytam bo to ważne :)
Lewusek trzymaj się kochana
Oj widzę że sypiemy się powoli czopy ciśnienie skurcze jeszcze chwila i każda będzie że szpitala pisała na forum :/

Serduszko, trzymaj sie biedna, oby wszystko szybko przeszło.
Clodi, ciekawe czy zrobią Ci cc jak ciśnienie będzie sie utrzymywało tak wysokie.
Asiekkka, czyzbys sie czyściła...?

U mnie nocka w miarę, 3 razy na siusiu i raz na jedzenie sie obudziłam, musiałam zjeść dwie kanapki bo nie wytrzymałabym do rana.
W nocy pojawiło sie kilka skurczy, ale nic nie liczyłam bo spac mi sie chciało i stwierdziłam, ze synek musi wytrzymać do rana haha

reklama
Myślę ,że to wydzielina zwiększona Isia u Ciebie. ...

Teraz juz ciągle któras będzie rodzic albo jechać do szpitala ;)

Do góry